O noua INVENTIE marca Mario Balotelli! Va purta un tricou UNIC la EURO! Ce va avea scris pe spate:

Autor: Sport.ro
Marti 05 Iunie 2012, 19:33
O noua INVENTIE marca Mario Balotelli! Va purta un tricou UNIC la EURO! Ce va avea scris pe spate:

Mario Balotelli vrea sa iasa in evidenta in orice fel la EURO 2012. Italienii nu il vor mai recunoaste pe campionul din Anglia. :)

Echipele calificate la EURO au trimis la UEFA listele cu numerele si numele de pe tricourile jucatorilor la turneul final. Evident, Mario Balotelli a tinut sa iasa in evidente si a anuntat ca joaca cu doua nume de familie. Barwuah Balotelli va scrie pe spatele sau, acestea fiind cele doua nume ale sale de familie.

Balotelli s-a nascut in Sicilia din parinti ghanezi sub numele de Mario Barwuah. A fost abandonat si adoptat mai apoi de familia Balotelli al carui nume il poarta in prezent si sub care a devenit cunoscut.

Desi s-a judecat la un moment dat cu parintii sai adevarati care l-au cautat cand a devenit faimos si i-au cerut bani, Super Mario vrea sa-si arate originile la cel mai important turneu din Europa.

Balotelli se teme ca va fi abuzat de rasisti in Polonia si Ucraina, doua dintre cele mai dure tari la acest capitol. "O sa-i omor daca vor arunca cu banane in mine", a declarat Balotelli.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT