Machiavelli a MURIT! Italienii s-au temut deagaba pentru BLAT! Croatia 0-1 Spania! Navas duce campioana in sferturi la EURO! GOLUL 3D:

Croatia Spania Euro 2012
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Iunie 2012, 23:40
Data actualizarii: Marti 19 Iunie 2012, 09:43

INTRA aici si comenteaza FAZELE MECIULUI! LIVESCORE din 165 de campionate pe m.sport.ro!

Andy spune: Posesie si cam atat la Spania...pase fara numar in lateral. Nu au nici tehnica nici viteza sau forta fizica a nemtilor. Daca joaca in continuare ca si in grupe nu are nici o sansa sa prinda finala....

Spania si Italia au reusit sa se califice in sferturi la EURO, dupa victoriile cu Croatia si Irlanda din ultimul meci al grupei C. Detinatoarea trofeului n-a fortat si a fost la un pas de dezastru pentru ca echipa lui Bilic a avut doua situatii imense de a deschide scorul. Navas a dat lovitura in minutul 89, dupa o pasa venita de la Iniesta.

Italia n-a avut probleme cu Irlanda, dar s-a temut tot timpul de un blat la Spania - Croatia. Oamenii lui Prandelli au marcat prin nebunii Cassano si Balotelli si au reusit calificarea.

VEZI AICI GOLURILE 3D

Echipele de start:

Spania:
Casillas, Piqué, Ramos, Arbeloa, Alba, Iniesta, Xavi, Alonso, Busquets, Silva, Torres
Rezerve: Valdés, Reina, Albiol, Martínez, Juanfran, Fàbregas, Cazorla, Navas, Rodríguez, Negredo, Mata, Llorente.

Croatia: Pletikosa, Strinić, Ćorluka, Schildenfeld, Vida, Pranjić, Rakitić, Vukojević, Modrić, Srna, Mandžukić
Rezerve: Kelava, Subašić, Šimunić, Buljat, Vrsaljko, Badelj, Dujmović, Kranjčar, Perišić, Jelavić, Kalinić, Eduardo.


LIVE TEXT:

Min 90: FINAL! Spania si Italia se califica din grupa C!

Min 89: GOL SPANIA!
Contraatac rapid, Navas primeste de la Iniesta in fata portii goale iar jucatorul Sevillei inscrie fara probleme! Croatii acuza o pozitie suspecta de offside la Navas, insa reluarile arata ca nu se pune problema. Italia a facut 2-0 cu Irlanda prin Balotelli.

Min 81: Iese Vukojevic, intra Eduardo. Croatii au trei atacanti in teren!

Min 79:
Contraatac cu patru oameni al spaniolilor, dar Busquets pierde incredibil de usor mingea!

Min 78:
Perisici suteaza de la 18 metri, Casillas scoate cu greu! Croatii forteaza golul care ar trimite campioana mondiala acasa!!!

Min 72:
Iese Silva, intra Fabregas.

Min 69:
Croatii forteaza in atac prin Perisic si Jelavic! Dubla ocazie pentru ei, dar nimic concret. Spania nu mai forteaza deloc.

Min 66: Dubla schimbare la Croatia:  Intra Ivan Perisic si Nikica Jelavic, ies Domagoj Vida si Danijel Pranjic.

Min 60:
Spania ramane fara atacant. Iese Torres, intra Navas. "Oricum n-au jucat cu atacant pana acum", glumesc fanii pe Facebook. :)

Min 58:
Ocazii incredibile Croatia! Modric scapa pe dreapta, centreaza in careu pana la Rakitici, care reia in Casillas, mingea revine la el, dar croatul trimite tot in portarul Spaniei!

Min 49:
Repriza a doua a inceput la fel cum s-a terminat prima. Spania domina steril, in timp ce croatii incearca sa reziste in aparare si sa dea lovitura pe contraatac.

Min 46: Se reia jocul fara modificari in cele doua echipe!

Andy spune: Posesie si cam atat la Spania...pase fara numar in lateral. Nu au nici tehnica nici viteza sau forta fizica a nemtilor. Daca joaca in continuare ca si in grupe nu are nici o sansa sa prinda finala....

PAUZA!
Spania si Italia sunt calificate la acest scor! Desi Italia, Spania si Croatia au cate 5 puncte, spaniolii stau mai bine decat croatii pentru ca au marcat de patru ori in meciul cu echipa lui Bilic.

Min 41:
Silva incearca din nou in careul croatilor, dar este blocat de Corluka.

Min 38:
Spania domina, dar nu se apropie periculos de poarta. "Spaniolii fac tiki taka pe linia de centru", glumesc englezii de la Guardian.

Min 35:
Italia deschide scorul in fata Irlandei! Cassano a marcat cu emotii pentru italieni. Croatia e obligata in acest moment sa bata Spania! LIVE de la celalalt meci aici: https://bit.ly/Mo4Vjy

Min 34: Iniesta patrunde in viteza in careu si suteaza, dar este blocat!

Min 29:
Spania revine in atac, Silva suteaza slab de doua ori la rand si isi dezamageste colegii.

Min 26: Mandzukic, in careu din nou, sutul sau e blocat violent de Ramos iar croatii cer penalty. Corluka vede cartonas galben pentru proteste!

Min 25: Prima faza de poarta a croatilor! Srna patrunde excelent in careul spaniolilor, ii paseaza lui Mandžukić
 la 11 metri iar acesta reia peste poarta din prima!

Min 23: Spaniolii forteaza deschiderea de scor! Sergio Ramos incearca un sut de la 25 de metri, Pletikosa retine fara probleme!

Min 22:
Torres suteaza puternic din 11 metri, mult lateral dreapta, Pletikosa respinge cu picioarele!

Min 20:
Lovitura libera de la 25 de metri lateral dreapta, dupa un fault al croatilor la Silva. Bate Xavi in careu, dar Ramos faulteaza in atac.

Min 15:
Spania a avut posesia 78% in primul sfert de ora, dar croatii s-au aparat extrem de bine pana acum. In atac, Modric e foarte activ, dar nu are nicio sansa singur intre fundasii Spaniei. 

Min 12:
Faza rapida de atac a Spaniei cu Silva, care il lanseaza pe Iniesta in careu, sutul acestuia pe jos este slab si retinut fara probleme de Pletikosa!

Radu spune: cine a ajuns sa se planga si sa se teama de blaturi?italia,mama blaturilor si a campionatelor trucate din lume.2-2 si acasa cu mafiotii,sa vada si ei cum e sa pierzi pe nedrept....

Min 7: Meciul e intrerupt pentru 30 de secunde din cauza fumului produs de o fumigena aruncata pe teren! Se joaca din nou, cu Spania in atac.

Min 4: Xavi centreaza din corner, Torres reia mult pe langa poarta cu capul! Inceput alert de meci, cu cele doua echipe concentrate pe atac.

Min 1: Incepe meciul cu Spania in atac. Oamenii lui Del Bosque joaca in tricouri bleu, in timp ce croatii raman la patratelele clasice in alb si rosu. 

Iulix spune: Nu mi place echipamentul asta in albastru al spaniei. parca nu mai e tiki taka fara rosul ala... 


Un egal, 2-2, e cel mai pariat scor la acest meci. 10/1 e cota pentru aceast scor.

Toata planeta se uita la cele doua meciuri SOC din grupa C de la EURO. Spania poate s-o trimita acasa pe Italia, cu un 2-2 cu Croatia.

Chiar si UEFA analizeaza atent meciul campionilor mondiali si europeni iar cineva cu simtul umorului de la site-ul oficial a facut deja un posibil scenariu al unui blat ce ar oripila cu siguranta pe toata lumea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!