Toata lumea a lesinat de ras cand l-a auzit pe nebunul de la Euro, plin de tatuaje si de piercinguri: "Putem castiga EURO!" Azi joaca meciul vietii!

Autor: Sport.ro
Luni 18 Iunie 2012, 15:58

	Toata lumea a lesinat de ras cand l-a auzit pe nebunul de la Euro, plin de tatuaje si de piercinguri: "Putem castiga EURO!" Azi joaca meciul vietii!

AZI: 21.45 Spania - Croatia si Italia - Irlanda

Slaven Bilic si-a inceput cariera de antrenor la Hajduk Split in 2001 iar in 2006 a preluat nationala Croatiei. Selectionerul care a mai antrenat pe Everton si West Ham spune ca nu este nebun cand spune ca echipa sa poate castiga Euro: "Sunt doar realist"

"Exista echipe care stau mai bine decat noi pe hartie. In ultimii 5 ani am fost printre primele 10 nationale din lume in topul FIFA, sau foarte aproape de top 10. Acest top este unul real, care nu tine cont de frumusetea tricourilor ci contorizeaza rezultatele. Daca o sa ne pregatim bine si nu o sa avem accidentari cred ca putem sa realizam ce ne-am propus. Avem doar 5 meciuri pana in finala. In 2008 am fost la un minut distanta de semifinale. Avem sanse sa castigam acest Euro si spun asta stiind caracterul echipei mele",a spus Bilic.

Selectionerul Croatiei e singurul absolvent de Drept de la Euro. In Croatia se rade de el: tatal sau era era decanul facultatii unde a absolvit.

Daca face egal azi cu Spania, de la 2-2 in sus, 3-3, 4-4 si asa mai departe, Bilic isi duce echipa in sferturi si lasa Italia acasa!

Bilic, care (43 de ani) vorbeste 4 limbi straine si e si star rock. Are trupa, Rawbau, si in 2008 acesta a inregistrat piesa Vatreno Lubilo, imnul fanilor la CE. Bilic e chitarist si merge des cu trupa in turnee.
 

OMS: Varianta britanică de Covid-19 este prezentă în cel puţin 60 de ţări şi teritorii
BRAT

Modifică setările cookies