Video - Rezumatele preliminariilor Euro 2008

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Martie 2007, 12:14
Data actualizarii: Luni 26 Martie 2007, 12:14
20 DE MECIURI S-AU JUCAT IN ACEST WEEKEND IN PRELIMINARIILE EURO 2008

In acest weekend s-au sustinut nu mai putin de 20 de meciuri contand pentru Preliminariile Euro 2008.
In grupa A s-a inregistrat o mare surpriza. Kazakstanul deja celebrului Borat a invins Serbia lui Stojkovici cu 2-1, dupa ce a condus cu 2-0. In aceeasi grupa, Polonia a zdrobit Azerbaidjanul cu 5-0, iar Portugalia s-a distrat cu Belgia, 4-0, doua goluri fiind marcate de Cristiano Ronaldo, cel mai ravnit jucator al lumii. Lusitanii au marcat toate cele patru goluri în repriza a II-a.
In grupa B, rezultate normale: Scotia -Georgia 2-1, Insulele Feroe-Ucraina 0-2, Lituania- Franta 0-1, invingatoarele fiind cele trei echipe candidate la calificare.
In grupa C, reintoarcerea la nationala Bosniei a lui Adnan Guso a coincis cu o mare surpriza. Bosnia-Hertegovina a invins Norvegia in deplasare, la Oslo, cu 2-1, intr-un meci incendiar la propriu si la figurat si intrerupt din cauza petardelor aruncate de suporteri. O alta surpriza a grupei este infrangerea pe teren propriu a Campioanei europene en-titre Grecia: 1-4 cu Turcia, cu trei goluri marcate de invingatori dupa pauza.
Meci cu scantei si la Praga, in grupa D, intre Cehia ÅŸi Germania. Lupta din teren a fost precedata de lupta fortelor de ordine cu suporterii germani prea infierbantati, 60 dintre ei ajungand in arest. Germania a castigat derby-ul grupei D cu 2-1 si a preluat conducerea in clasament. Pentru locul doi se lupta in continuare Cehia si Irlanda, echipa alb-verzilor castigand derby-ul britanic al grupei cu Tara Galilor cu 1-0.
In grupa F, Spania lui Aragones a reusit sa intrerupa seria neagra si a castigat pe Santiago Bernabeu impotriva Danemarcei cu 2-1 prin golurile atacantilor Valenciei, Fernando Morientes si David Villa. Chiar si dupa aceasta victorie, ibericii gafaie la un punct in spatele danezilor si la 4 puncte de Irlanda de Nord, echipa de pe locul 2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!