Piti: "Ati adus femei in cantonament!"

Cunoscut drept un adept al disciplinei, selectionerul nu a tolerat nicio abatere in cantonamentul din Elvetia. Daca in Antalya jucatorii au avut liber la distractie, in Elvetia „tricolorii” au fost paziti cu strasnicie, pentru a nu calca starmb.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Iunie 2008, 09:33
Data actualizarii: Sambata 21 Iunie 2008, 09:35

Chiar si asa, se pare ca la urechile selectionerului au ajuns informatii conform carora in cantonamentul nationalei a patruns „dusmanul”, anume: femei.

„Am informatii clare ca noaptea trecuta au intrat femei in hotel! Ati uitat ce v-am spus? Ca nu are voie sa intre nimeni in cantonament? Aici suntem la munca, nu la distractie! N-o sa ma intereseze cum va cheama, nu pot tolera asa ceva!”, le-a spus Piturca jucatorilor la antrenament.

Piturca si-a pus oamenii, pe secunzii Iovan si Boldici, sa-i pazeasca pe jucatori facand cu randul:

„Boldici statea jos, in holul hotelului, iar Iovan se plimba intre etaje”, a explicat un oficial. Acesta a continuat: „Stateau si pana la 2-3 dimineata pe culoare, pentru ca in jurul acelei ore adormeau baietii. Jucatorii au inceput sa si faca glume pe seama lor”, au povestit pentru Prosport surse din cadrul Federatiei.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies