Marius Niculae face apel la stelisti: "Suntem Nationala, nu nemti, dinamovisti sau timisoreni"

Autor: Sport.ro
Luni 24 Martie 2008, 14:46
SAGEATA ... SPRE SUPORTERI
Romania se intoarce in Ghencea. Dupa scandalul dintre Mutu si suporteri din meciul cu Belarus, Nationala revine pe terenul pe care "generatia de aur" a obtinut majoritatea performantelor. Revenit si el la Nationala, Marius Niculae faca apel la stelisti si spune ca la reprezentativa vin romani, nu nemti, dinamovisti sau timisoreni:

"Ii rugam pe suporterii Stelei, care vor fi majoritari in tribunele din Ghencea sa fie impartiali. Nu vin italieni, nemti, dinamovisti sau timisoreni, ci echipa nationala. Mergem cu sufletul deschis acolo si speram ca suporterii sa se fi maturizat. Sunt lucruri neplacute.

Problema nu e ca se intampla prin alte campionate, ci ca se intampla si la noi. In Scotia spectatorii vin la meci cu berea in mana si nu arunca nimic in teren, cu toate ca au bani sa arunce cu telefoane, totusi nu s-a aruncat. Cred ca este o diferenta de mentalitate. Din cate stiu nu e anormal sa se opreasca un meci ca se arunca din tribune. La Rotterdam, cand eram la Sporting, a fost o ploaie de obiecte, s-a intrerupt meciul 10 minute si apoi nu s-a mai aruncat. In Romania, cand le zici ca nu e voie, atunci fac mai rau. Dupa parerea mea s-a facut prea mare tam-tam, pentru ca a fost nu derbi, un meci televizat", a spus "Sageata"

”Dialogul surzilor”. Deputații nu au fost în stare să poarte o discuție prin telefon
BRAT