Enrique Iglesias Euro 2008 Spania EURO 2008

Enrique Iglesias: "Spania va castiga 2-1 sau 3-1"

Cantaretul spaniol Enrique Iglesias, care va interpreta duminica imnul Campionatului European, "Can you hear me", inaintea finalei dintre Germania si Spania, a pronosticat o victorie a nationalei antrenate de Luis Aragones cu scorul de 2-1 sau 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Iunie 2008, 18:40
Data actualizarii: Vineri 27 Iunie 2008, 18:42

"Daca ar fi sa fac un pronostic, as spune 2-1 sau 3-1. Sa cant inaintea unei finale in care joaca Spania este un adevarat vis. Inaintea turneului, discutam cu directorul casei de discuri si ii spuneam ca asa ceva ar fi incredibil", a spus interpretul spaniol, care crede ca in ultimul meci de la Euro-2008 vor marca Cesc Fabregas, Fernando Torres si Sergio Ramos.

Fiul lui Julio Iglesias, cantaretul care a aparat poarta echipei Real Madrid, la juniori, a adaugat ca pentru el cel mai important lucru duminica va fi nu faptul ca va canta imnul competitiei, ci chiar finala turneului. "Cand ma gandesc ca Spania ar putea castiga un titlu dupa atat timp, este ca un vis devenit realitate. Cantecul meu e mult mai putin important in acest moment. Ce ma intereseaza cel mai mult e meciul", a subliniat Iglesias.

Finala Campionatului European de fotbal, dintre Germania si Spania, va avea loc duminica, la ora 21.45, pe stadionul Ernst Happel, din Viena.

Modifică setările cookies