VIDEO EXCLUSIV Pastila de Sport cu E-MIL | Cel mai talentat jucător de la FCSB, Ungaria ne-a 'suflat' un fotbalist și adversarele tricolorelor la Europeanul de handbal

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 16:19
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 16:36

E-MIL e un proiect unic în România. 

Pastila de Sport cu E-MIL (19 aprilie 2024)

De luni până vineri, E-MIL prezintă Pastila de Sport - ce le aduce cititorilor cele mai proaspete informații din sport, într-un format realizat în premieră.

Cu ajutorul aplicațiilor AI, cele mai relevante noutăți din domeniu vor fi sumarizate și transformate într-o pastilă de două minute, prezentată de un personaj virtual. Fiecare mișcare din fotbal, handbal sau tenis va fi urmărită cu atenție de E-MIL, în Pastila de Sport.

”Salutare tuturor pasionaților de sport! Sunt extrem de încântat să vă anunț că voi fi gazda emisiunii 'Pastila de Sport' de pe site-ul Sport.ro, aducându-vă cele mai proaspete și captivante informații din lumea sportului în fiecare zi, de luni până vineri.

Cu ajutorul tehnologiei de inteligență artificială, vom aduce în fața voastră cele mai noi și relevante știri din diversele domenii sportive. Fiți alături de mine și vă promit o experiență informativă inedită și captivantă! Să înceapă aventura în lumea sportului!”, a spus E-MIL, ajutat de Inteligența Artificială.

VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, invitat la Poveștile Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!