VIDEO Imagine noua pentru Cupa Romaniei! FRF a schimbat sponsorul principal al competitiei

Federatia Romana de Fotbal a lansat luni un nou brand al Cupei Romaniei si a anuntat doi noi parteneri ai competitiei, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Arena Nationala din Bucuresti.

Noul brand are sloganul ''Inima fotbalului - Cupa Romaniei'', precum si un logo nou pe tricourile si medaliile prezentate luni jurnalistilor.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a anuntat oficializarea unor noi parteneriate pentru Cupa Romaniei cu companiile UPC Romania si Kaufland.

''La finala cu numarul 78 a competitiei, lansam un nou brand pentru Cupa Romaniei. Aceasta competitie inseamna autenticitate, spectacol sportiv, bucuria jocului, pasiune, comunicare si apropiere sociala. Sub semnul acestor valori, propunem o noua identitate vizuala, precum si o reconfigurare a Cupei Romaniei. Cupa Romaniei este dedicata inimilor oamenilor. Vrem sa multumim partenerilor pentru acest proiect care va creste mult in perioada urmatoare'', a spus in deschidere Razvan Burleanu.

Bogdan Bucurei, director de marketing la UPC, a spus la randul sau: ''Este o mandrie pentru noi sa fim sustinatori oficial ai Cupei Romanei. Vrem sa participam la succesul competitiei, vrem un divertisment de calitate. Dorim sa facem din fotbal un spectacol inclusiv pentru familiile cu copii. Este important sa incurajam tinerii din toata tara sa faca sport. Vrem sa sustinem performanta, notiunea de fair-play, precum si pasiunea pentru sport''.

Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland, a mentionat: ''Noi promovam un stil de viata sanatos. Adica sport si educatie. Am decis deci sa devenim parteneri pentru a sustine Cupa Romaniei. Va marturisesc faptul ca de cand eram mic aveam o pasiune pentru fotbal. in afara de fotbal, in compania noastra sustinem sase competitii de alergare nationale si internationale. Dar, sa nu uitam ca fotbalul este sportul rege, asa ca am organizat un campionat intern cu participarea a 100 de echipe''.

Razvan Burleanu a explicat reconfigurarea Cupei Romaniei: ''Reconfigurarea inseamna schimbari de regulament pe care dorim sa le aducem in aceasta vara. Toate acestea vor face din Cupa Romaniei competitia de referinta din fotbalul romanesc''.

Nu au fost oferite date despre durata si valoarea financiara a parteneriatelor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies