Steaua da peste BOMBARDIERUL cu 46 de goluri in doi ani! A marcat de 9 ori mai mult decat atacantii lui Reghe in acest sezon

Steaua da peste BOMBARDIERUL cu 46 de goluri in doi ani! A marcat de 9 ori mai mult decat atacantii lui Reghe in acest sezon

Steaua si-a propus castigarea Cupei, dar merge cu emotii la Suceava, pentru meciul din saisprezecimi cu Foresta.

Dupa seria de rezultate slabe in Liga 1 si Europa League, echipa lui Reghecampf da peste una dintre cele mai in forma echipe din B. Foresta nu o asteapta pe Steaua la Suceava doar cu un stadion plin si cu Goian presedinte. Si atacantul Marius Matei e un motiv de panica pentru defensiva cu slabiciuni a lui Reghecampf.

Matei, marcator de 9 ori numai in acest campionat, a inscris in total 46 de goluri in ultimii doi ani si jumatate! Chiar daca a schimbat 4 echipe - Rapid CFR Suceava, Voluntari, Brasov si Foresta - Matei si-a confirmat de fiecare data eficienta. Numai campionatul trecut are 23 de goluri la FC Brasov! In cariera, Matei, 32 de ani, a mai trecut pe la Vaslui, Botosani, Otelul, Farul sau Voluntari.

Atacantii Stelei, Golubovic si Tudorie, au marcat doar un gol impreuna de la inceputul campionatului, de 9 ori mai putin decat Matei! Matei nu e singurul atacant in forma de la Foresta. Vlad Bujor si Bogdan Rusu au si ei 10 goluri inscrise in acest sezon.

Foresta - Steaua e joi de la 21:30 la PRO TV!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Fără vaccinare nu putem ieşi din pandemie. Gradual se vor ridica măsurile
BRAT
Modifică setările cookies