Soc in Cupa Romaniei! Echipa STELARA de la Petrolul, distrusa la Tunari
Joi 30 August 2018, 10:29

Soc in Cupa Romaniei! Echipa STELARA de la Petrolul, distrusa la Tunari

Petrolul a facut numeroase transferuri importante in aceasta vara, dar rezultatele nu confirma investitiile facute de sefi.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Dupa ce a luat bataie de la Metaloglobus in campionat (0-1), Petrolul a iesit ieri din Cupa inca din turul 3 dupa 1-2 cu Tunari.

Arnautu a deschis scorul in minutul 2 pentru echipa lui Leo Grozavu, care a mai ratat cateva ocazii importante pana la pauza. Lucrurile n-au mai stat la fel in partea a doua a jocului. Tunari a facut 1-1 in minutul 47 dupa golul lui Neculai, apoi a marcat golul decisiv din penalty in minutul 86 prin Barabas. Fostul stelist Batfoi a obtinut lovitura de la 11 metri dupa un duel cu Plamada.

Petrolul Isvoranu - Olaru, Ghinga (cpt.), Fl. Plămadă, Ţicu - Danci (Ant. Cruceru 55'), M. Chindriş (Ciocâlteu 80') - N. Popescu (Eug. Nica 86'), Cl. Herea, Şaim Tudor - Arnăutu
Rezerve neutilizate: Tordai - Neziri, Antoche, Mih. Ene
Antrenor: Leo Grozavu

Ieri, Petrolul a mai facut un transfer important. L-a adus pe Marinescu, ultima data la Dunarea Calarasi.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”