Soc in Cupa Romaniei! Echipa STELARA de la Petrolul, distrusa la Tunari

Soc in Cupa Romaniei! Echipa STELARA de la Petrolul, distrusa la Tunari

Joi 30 August 2018, 10:29

Petrolul a facut numeroase transferuri importante in aceasta vara, dar rezultatele nu confirma investitiile facute de sefi.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Dupa ce a luat bataie de la Metaloglobus in campionat (0-1), Petrolul a iesit ieri din Cupa inca din turul 3 dupa 1-2 cu Tunari.

Arnautu a deschis scorul in minutul 2 pentru echipa lui Leo Grozavu, care a mai ratat cateva ocazii importante pana la pauza. Lucrurile n-au mai stat la fel in partea a doua a jocului. Tunari a facut 1-1 in minutul 47 dupa golul lui Neculai, apoi a marcat golul decisiv din penalty in minutul 86 prin Barabas. Fostul stelist Batfoi a obtinut lovitura de la 11 metri dupa un duel cu Plamada.

Petrolul Isvoranu - Olaru, Ghinga (cpt.), Fl. Plămadă, Ţicu - Danci (Ant. Cruceru 55'), M. Chindriş (Ciocâlteu 80') - N. Popescu (Eug. Nica 86'), Cl. Herea, Şaim Tudor - Arnăutu
Rezerve neutilizate: Tordai - Neziri, Antoche, Mih. Ene
Antrenor: Leo Grozavu

Ieri, Petrolul a mai facut un transfer important. L-a adus pe Marinescu, ultima data la Dunarea Calarasi.VIDEO PROTVPLUS.RO

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT