Lobont: "Cupa e cel mai scurt drum spre Europa. Dinamo e gata pentru meciul cu Dacia"

Marti 26 Februarie 2008, 13:23
LA PAMANT IN LIGA 1, SPARTANII VOR CUPA ROMANIEI

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Dinamo e una dintre specialistele Cupei in ultimii ani. Aflati departe de obiectivele din Liga 1, Lobont si compania nu vor sa rateze poate singura sansa de a merge in Europa, Cupa Romaniei. Lobont a declarat ca meciurile din Cupa Romaniei sunt cel mai scurt drum spre Europa si ca Dinamo e gata de meciul cu Dacia Mioveni:

 "Suntem pregatiti. Cupa este unul din obiectivele noastre, este cel mai scurt drum spre Europa. Meciurile de Cupa sunt cu totul diferite decat cele din campionat. Este doar un singur meci si echipa care a castigat la finalul celor 90, 120 sau dupa penaltiuri se califica mai departe. Suntem pregatiti sa- facem o partida buna la Urziceni", a declarat Lobont, care nu uita si de campionat: 

"Dupa ultima etapa nu s-a schimbat absolut nimicn in cazul echipei noastre. Suntem tot pe locul sase. Ne asteapta in campionat inca 14 meciuri si ne dorim maximum posibil din fiecare. Pe noi ne intereseaza numai ceea ce facem noi, nu ne intereseaza celelalte echipe", a mai spus Lobont.

Citeste si:

Dinamo

Lobont

Analiştii şi BNR au avut dreptate: viaţa românilor s-a scumpit la începutul lui 2019
BRAT