Cupa Romaniei

Iancu il distruge pe Sandu, dupa ce Poli a umilit-o pe Steaua: "Sa-ti fie rusine! Noi i-am dat pe Torje si Pantilimon, altii muta fotbalul in birouri"

TIMISOARA 2-0 STEAUA | Marian Iancu s-a luat de Sandu dupa ce a eliminat-o pe Steaua in Cupa Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2011, 22:46
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2011, 22:48

"Noi stim ce lucram la Poli, altii au mutat fotbalul in birou. Sa-ti fie rusine Mircea Sandu, asta pentru ca e o fraza de notorietate! Sa inteleaga ca fotbalul e altceva, l-a uitat de cand a plecat de pe gazon!

"Nu stie ce inseamna sa cresti copii, suntem la a 3-a generatie. Sandu nu are niciun rezultat sportiv de 20 de ani, e un dusman al fotbalului.

"O sa-l intrebe cei de pe partea cealalta 'ce ai facut ba pe pamant?'. NIMIC, ZERO!!

"Sunt momente speciale acum! I-am scos pe Pantilimon si pe Torje in lume, acolo unde conteaza, in Anglia si in Italia. S-a vazut in seara asta ca noi continuam munca asta si mai avem. Toata lumea stie ce rezultate am avut la juniori.

"Muncim, intram pe teren, nu conteaza ca il avem pe Poparadu si in fata lui e Bourceanu, pe care noi l-am dus la nationala Romaniei.

"Nu mai zic de Scutaru, Ilie, Mera, Lepmets, si vor veni si altii. In seara asta a invins fotbalul.

"Ne-am pregatit serios, am speculat oboseala si situatia Stelei, am pregatit ca un club profesionist jocul.", a spus Iancu la Sport.ro

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies