Cupa, ultima sansa pentru Brasov! Moldovan: "Am incredere in jucatori!"

Autor: Sport.ro
Marti 23 Martie 2010, 17:45

Aflata pe locul 9 in campionat, FC Brasov spera sa salveze ce a mai ramas din acest sezon in Cupa Romaniei. Viorel Moldovan este convins ca meciul cu Vaslui poate insemna inceputul unei perioade frumoase pentru brasoveni.

Joi, 20.15: FC Brasov - FC Vaslui, in direct la ProTV si pe www.sport.ro!

"Este clar ca ne asteapta o dubla mansa dificila, mai ales ca nu trecem printr-un moment prea bun. Trebuie sa transformam toata frustrarea acumulata intr-o determinare foarte mare, care sa ne aduca un rezultat bun in meciul de la Brasov. Am incredere in baieti ca vor depasi aceasta pasa mai putin buna si ca meciul din Cupa Romaniei va reprezenta doar inceputul unei perioade bune", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat ca FC Brasov trebuie sa revina echipa care era in turul campionatului. "Aceasta echipa are un potential foarte mare si trebuie sa revina la ceea ce era in turul campionatului. Este extrem de important sa jucam inteligent, pentru ca, fiind o dubla mansa, nu obtine nimeni calificarea dupa primul joc", a mentionat antrenorul. 

Antrenorul echipei brasovene se confrunta cu cateva probleme de lot inaintea primei manse a semifinalelor Cupei Romaniei: Octavian Abrudan, care este lovit la ochi, si nu a jucat nici in meciul de la Piatra Neamt, si Dorel Zaharia, care este racit si nu s-a antrenat in ultimele zile.

DINU GHEORGHE: "MOLDOVAN RAMANE PANA LA FINALUL CONTRACTULUI"
Dinu Gheorghe se declara increzator in sansele echipei sale, in meciul din Cupa Romaniei cu FC Vaslui: "Orice echipa are si momente mai putin bune. Inter Milano nu a mai castigat niciun meci de cinci etape, si este totusi, Inter Milano, nu? Am mai avut asemenea probleme si la Rapid, inainte de meciul cu Feyenoord, cand nu mai cistigasem nimic si eram cu moralul la pamant. Sunt optimist, legat de meciul de Cupa, chiar daca pornim cu sansa a doua. Sper sa nu fie probleme de arbitraj. Am incredere in Marius Avram, pe care nu il putem acuza de infrangerea noastra la Craiova. Publicul trebuie sa stie ca, desi nu dau impresia, jucatorii sunt primii care sufera, pentru ca, daca, Doamne fereste!, pierdem Europa, si ei pierd foarte mult".

Presedintele a mai spus ca, indiferent de ce va fi, va miza in continuare pe serviciile antrenorului Viorel Moldovan: "Nu s-a pus problema ca Viorel Moldovan sa nu isi duca pina la capat contractul. Si legat de plecarea mea s-au spus multe. Voi ramane la FC Brasov, daca se vrea performanta si daca oamenii din acest oras, nu doar patronul Ioan Neculaie, sunt dispusi sa asigure un buget de 4-5 milioane de euro. Dar nu doar promisiuni, ci concret. Nu e posibil ca, intr-un oras ca Brasov, tot sportul sa o ia in jos la nivel de echipe", a mai spus Dinu Gheorghe.

Sunt sute de focare de Covid-19 în țară. Arafat vorbește despre ”măsuri mai drastice” și carantină
BRAT