Cupa Romaniei

Cupa durerii! Becali i-a dat o palma grea lui Dica, atacantul a anuntat ca pleaca! Dialog dureros Dica-Gigi:

Nici Olaroiu, nici Becali, nici Barboianu. Niciunul nu are meritul castigarii Cupei Romaniei! Dica a salvat-o pe Steaua in semifinale, cu Brasov, iar cu Dinamo a repetat iar figura.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2011, 10:22
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2011, 10:14

Becali a povestit la Sport.Ro, imediat dupa Steaua - Dinamo 2-1, ca a avut o discutie cu Dica, inainte de marele meci: "I-am spus, bai, Dica, tu nu esti baiat rau, esti bun, vreau sa ramai la Steaua, dar in staff-ul tehnic. Nu ca n-ai valoare, dar eu vreau altceva de la Steaua, vreau sa jucam ca Barcelona, sa batem cu 4, 5 la zero, si voi aduce jucatori care pot sa faca asta. Tu ramai secund, orice, dar nu pe teren", i-a spus Becali atacantului care l-a salvat in Cupa.

Atacantului de 31 de ani nu i-a venit sa creada si i-a anuntat pe fani cu lacrimi in ochi si cu sufeltul sfasiat ca: "Daca nu pot sa joc aici, voi pleca undeva unde pot fi pe teren. Eu simt ca mai pot sa joc 2-3 ani".

"Au fost momente grele pentru mine de cand am venit, dar am dovedit ca am caracter. Am dat totul pentru culorile si am  am aratat ca sunt un jucator destul de bun", a mai spus Dica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!