Craiova, nemultumita de reprogramarea cu Dinamo! Scrisoare deschisa catre Burleanu: "Speram ca este doar o gluma"

CSU Craiova e nemultumita de reprogramarea partidei cu Dinamo tocmai pe 13 martie. 

Presedintele Marcel Popescu ii cere lui Razvan Burleanu sa puna meciul cu Dinamo din sferturile Cupei duminica, deoarece arena din Bania va fi pregatita sa organizeze meciul la acea data.

Popescu considera o gluma reprogramarea partidei pentru marti, 13 martie.

"Domnule presedinte Razvan Burleanu,

”Fotbalul traieste prin suporteri”, ne transmite Federatia Romana de Fotbal printr-unul dintre motto-urile ei, cu care noi, la Universitatea Craiova, suntem perfect de acord.

Pentru ca si noi credem ca fotbalul traieste prin suporteri, vrem ca reprogramarea derby-ului cu Dinamo sa se faca pentru o data la care cat mai multi suporteri sa ajunga la stadion.

Pentru ca si noi credem ca fotbalul traieste prin suporteri, vrem sa jucam meciul cap de afis al ”sferturilor” intr-o zi traditionala de fotbal.

Pentru ca si noi credem ca fotbalul traieste prin suporteri, vrem sa jucam derby-ul in conditii ireprosabile atat in ceea ce priveste confortul jucatorilor cat si pe cel al spectatorilor.

Pentru ca si noi credem ca fotbalul traieste prin suporteri, va rugam chiar in numele lor, al suporterilor, sa reprogramati meciul cu Dinamo pentru duminica, 4 martie. Pentru ca duminica este o zi de fotbal, nu de lucru, pentru ca duminica nu va mai fi cod portocaliu si vremea va fi acceptabila pentru a face si a asista la sport, dar mai ales pentru ca atat gazonul cat si tribunele stadionului Ion Oblemenco se prezinta in conditii excelente pentru gazduirea unui eveniment sportiv de inalta tinuta.

Cu stima,

Marcel Popescu

P.S. Speram ca anuntul privind programarea meciului pe data de 13 martie 2018 este doar cu titlul de gluma.", e scrisoarea trimisa de Craiova la FRF. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Roșia Montană a fost înscrisă în Patrimoniul UNESCO. Aurul nu mai poate fi exploatat
BRAT
Modifică setările cookies