Cei mai FERICITI din Cupa: "Mutu la Jucu suna bine! E sarbatoare in comuna! Noi avem tot bugetul cat da Petrolul intr-o saptamana"

Comuna Jucu este cea mai fericita din Romania. Il asteapta pe Mutu in 16-imile Cupei Romaniei, unde Petrolul a picat cu Unirea Jucu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Septembrie 2014, 13:16
Data actualizarii: Marti 16 Septembrie 2014, 13:20

Mutu "Jucu" Bonito in Cupa! Cei de la Unirea Jucu nu isi fac ambtitii prea mari cu Petrolul. Sunt fericiti ca au picat cu o echipa care le va umple stadionul. La Jucu exista si nocturna.

"Cu orice echipa de Liga I cadeam, oricum nu aveam sanse de a face un pas inainte. E important ca putem aduce lumea la stadion si va fi sarbatoare in comuna. E o echipa noua, care anul trecut a promovat in Liga a III-a, care nu are istorie in fotbal. Sarbatoarea va fi si mai mare. Inca nu stim unde vom juca, avem un stadion mic, cochet, care poate gazdui un asemenea joc. Avem nocturna, nu stim daca are puterea necesara pentru ca un asemenea joc sa fie transmis aici."

"Mutu la Jucu suna bine! Nu stim daca chiar va veni Mutu, dar noi asteptam orice jucator cu mare bucurie, pentru ca stim cu totii ce valoare are Petrolul. Noi suntem realisti, sunt in fotbal de multa vreme si stiu care e situatia. Bugetul nostru este ca bugetul Petrolului pe o saptamana, cam asa am calculat in mare. Nu se pune problema unei surprize."

"Dupa meciul cu Pandurii al Petrolului, intra in joc si CFR, este si Steaua, campionatul este lung si cred ca returul va decide campioana." "Jucatori surpriza? Pot sa va dau niste baieti care sunt la facultate. Cel mai semnificativ este Lucian Turcu, a jucat la U. Cluj si la Tg. Mures. In vara am schimbat aproape in totalitate lotul. E unul destul de bun de Divizia C.", a declarat Alpar Meszaros, antrenor Unirea Jucu, la Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies