Alerta la Steaua inainte de derby! "Asta ne e valoarea, mai mult nu putem! Daca jucam asa nu avem sanse cu Dinamo!"

Autor: Sport.ro
Joi 21 Aprilie 2011, 22:51

	Alerta la Steaua inainte de derby! "Asta ne e valoarea, mai mult nu putem! Daca jucam asa nu avem sanse cu Dinamo!"

Steaua 0-0 Brasov | Echipa lui Cartu nu a reusit sa invinga pe Brasov in semifinalele Cupei Romaniei. Pe stelisti ii asteapta luni un meci greu, impotriva lui Dinamo. Cei din conducere nu sunt foarte optimisti: "Daca jucam asa, o sa ne fie greu in derby"

“Cartu ar trebui sa gaseasca o explicatie. Va fi greu cu Dinamo daca o sa jucam la fel cum am facut-o astazi. La ora asta nu putem mai mult. Aceasta este valoarea noastra. Poate este dur ce spun eu, insa vad ca nu reusim sa marcam. Dupa parerea mea nu avem cum sa mai prindem primele doua locuri. Nici cel mai optimist suporter nu se poate gandi la un asemenea obiectiv.

Ne asteapta meciuri grele cu Dinamo si Rapid. Ce am aratat astazi nu ne da nicio speranta la primele doua locuri. Maicon este un jucator care se vede ca a venit nepregatit. El arata calitati, insa mai mult nu poate nici el la aceasta ora”, a spus Duckadam.

“A fost un joc plicticos. Steaua a facut o posesie mai mult in terenul lor. NU a fost un joc mai dinamic. Pasele au fost de o intensitate slaba. Am observat multe carente in acest joc. Imi pare foarte rau ca trebuie sa spun aceste cuvinte dure, insa nu putem sa nu facem o critica pozitiva. De mult timp Steaua perservereaza in aceste greseli”, a spus Emerich Ienei.

Focar de coronavirus la spitalul Judeţean din Galați. Aproape 200 de cadre medicale, confirmate cu Covid-19
BRAT