"Ba, asta de cand e la Steaua?!" Fanii nu stiau ca jucatorul asta e al Stelei! Omul-surpriza pe care NIMENI nu se astepta sa-l vada

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Septembrie 2013, 16:25

A prins mai mult de jumatate de ora in teren cu Barsana. Fanii i-au studiat fiecare atingere!

Pustiul Razvan Gradinaru abia a implinit 18 ani, insa staff-ul tehnic al Stelei are asteptari mari din partea lui. Poreclit 'Lacatus', Razvan s-a obisnuit sa joace cu 7 pe spate la grupele de juniori, exact la fel ca idolul sau. A mai fost la antrenamentele echipei mari si pe vremea lui Ilie Stan, insa debutul intr-o partida oficiala s-a produs abia aseara, la Steaua 4-0 Barsana.

Pustiul a plecat la 12 ani de acasa pentru a deveni mare in fotbal. Nu l-a vazut jucand pe Lacatus, insa ii stie toate driblingurile de pe Youtube. Acum, viseaza sa fie ZEU la Steaua, chiar daca in momentul in care a ajuns in Bucuresti a facut-o pentru a juca la Dinamo! Abia la 14 ani a trecut la Academia Stelei, unde i-au fost asigurate masa si cazarea.

"Mi-a fost greu la inceput. Locuiam in gazda la o familie pe care nu o stiam din zona Crangasi. A trebuit sa ma descurc singur, fara ajutorul parintilor. Faptul ca ajunsesem sa joc pentru o echipa de top din Romania m-a motivat foarte mult, am reusit sa trec peste probleme", explica Gradinaru in 2012.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Filmul zilei în care Dăncilă a devenit candidatul PSD. Premierul s-a plâns de Dragnea
BRAT