National Arena baloane Cupa Romaniei

"Astia n-au minte!" Administratorii de la National Arena au o mare problema: acoperisul nu mai poate fi tras din cauza baloanelor

16.000 de baloane cu heliu s-au ridicat aseara de pe gazon, inainte de finala Cupei Romaniei. Totul a mers bine... pana la acoperis :)

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Mai 2014, 16:14
Data actualizarii: Sambata 24 Mai 2014, 16:26

Administratorii de la National Arena s-au trezit cu o mare problema pe cap, dupa ce 16.000 de baloane cu heliu s-au lipit de acoperisul stadionului.

Acestia se tem sa mai traga acoperisul, de teama ca baloanele sa nu ajunga la motorul prelatei retractabile. Federatia trebuie acum sa angajeze o firma specializata in spart baloane :)

"N-au minte! Acoperisul nu mai poate fi tras, pana cand toate baloanele vor fi sparte sau strinse cumva de acolo. Nu risca nimeni sa deschida acoperisul stadionului si sa intre baloanele la motor. Nu stiu ce o sa facem. O sa vorbim cu cei de la Federatie sa angajeze pe cineva sa vina sa stranga baloanele de acolo", a declarat unul dintre administratorii stadionului pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Problema baloanelor nu era prevazuta in desfasurarea show-ului dinaintea finalei. Balonele ar fi trebuit sa se inalte spre cer, fara niciun obstacol. Numai ca organizatorii au hotarat, cu 50 de minute inainte de meci, sa traga acoperisul, de teama ca ar fi putut sa ploua pe durata partidei.

Modifică setările cookies