Cupa Romaniei

"Abia astept sa numar BANII!" Cel mai tare moment de la Finala Cupei a avut loc dupa meci! Scena din vestiar:

Astra a castigat primul sau trofeu din istorie, motiv de prime uriase pentru jucatorii din Giurgiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Mai 2014, 08:25
Data actualizarii: Sambata 24 Mai 2014, 08:39

Eroul Astrei, portarul Lung Jr. a spus imediat dupa ce s-a terminat finala castigata la penalty-uri ca e foarte fericit si asteapta sa vina banii de la patron.

PRIMA

Suma nu este deloc mica: patronul le-a promis jucatorilor cate 20.000 de euro pentru aceasta Cupa a Romaniei. Lung a iesit omul meciului terminat cu 0-0 (4-2) pentru Astra la 11 metri.

"Anul asta am facut istorie cu Astra. Suntem foarte mandri de realizarile pe care le-am avut in acest sezon. Este o bucurie enorma, o mare realizare pentru mine. Chiar daca stelistii au fost 50.000, cei 2.000 de fani ai nostri au fost mai marinimosi. Sper ca evolutiile mele sa creasca in continuare. Ne bucuram de performanta facuta, am avut un sezon excelent", a spus Lung.

"O sa primim cate 20.000 de euro de jucator. E o fericire sa numar banii. Patronul ne-a felicitat in vestiar si ne-a anuntat primele", a mai spus Lung jr.

El a aparat unul dintre penalty-uri, la sutul fundasului stelist Fernando Varela, contribuind decisiv la trofeul castigat de echipa lui Isaila.

SUPLIMENT DE LA SINDICAT :)

Patronul Niculae a plusat:

"Le-am dat prima baietilor, este una mare. Au mai adaugat in plus 50.000 de euro, liderul de sindicat Ben Youssef a vrut sa fac ca el si am făcut asa", a adaugat patronul.

Modifică setările cookies