A fost sau n-a fost? Craciunescu si Porumboiu nu se pun de acord in privinta fazei la care stelistii au cerut PENALTY, dar amandoi spun: "Rosu pentru Bourceanu"

A fost sau n-a fost? Craciunescu si Porumboiu nu se pun de acord in privinta fazei la care stelistii au cerut PENALTY, dar amandoi spun: "Rosu pentru Bourceanu"

Citeste si - "E o calificare pierduta de Balaj" Reghecampf critica arbitrul pentru rosul evident incasat de Bourceanu in finalul primei reprize

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a tunat si fulgerat la finalul meciului de pe National Arena: "Balaj ne-a rapit sansa de a juca in finala", a spus acesta.

Stelistii au reclamat cartonasul rosu primit de Bourceanu, dar si un penalty neacordat la un presupus fault asupra lui Momcilovic.

Doi dintre cei mai buni arbitri romani, Adrian Porumboiu si Ion Craciunescu, au analizat fazele. Amandoi sunt de acord ca Bourceanu merita rosu, dar nu vad la fel si faza de penalty.

Ion Craciunescu este de parere ca Marc a fost neglijent la duelul cu Momcilovic din propriul careu, in timp ce Adrian Porumboiu nu vede niciun contact intre cei doi si spune ca Balaj era foarte bine plasat.

"Eliminarea este justificata din punct de vedere al regulamentului. Pe Bourceanu nu-l intereseaza mingea, el se uita dupa adversar si il loveste cu cotul in gat. Este un cot care este dus in gatul adversarului, ceea ce inseamna ca el foloseste cotul ca o arma. Eu chiar m-am speriat cand am vazut spasmele jucatorului de jos. Fapta lui Bourceanu este incalificabila. Nu avem de ce sa vorbim, decat de cartonas rosu.

La faza cu Momcilovic este contact. Este o neglijenta, nu ceva intentionat, dar este contact. Il impiedica, e o neglijenta sa faci asa ceva. Contactul este aproape involuntar, dar este o neglijenta a fotbalistului, duce piciorul in directia aceea si il impiedica. Nu trebuie sa fie intentie, este neglijenta. Se poate ca Balaj sa nu fi vazut contactul, noi il vedem dupa reluare.

Este fault si la faza golului doi marcat de Steaua. Adi Popa l-a faultat pe Corbu", a declarat Craciunescu la Digisport.

"Balaj era bine plasat si cred ca a vazut faza, nu avea unghiul opturat sau ceva. Nu cred ca a fost penalty, jucatorul Stelei s-a impiedicat si a cazut. In plus, a cazut dupa doi metri. Cartonasul rosu a fost meritat, dar Balaj trebuia sa mai astepte putin pentru a scoate rosu, nu sa scoata intai galbenul si apoi sa schimbe.  Momentul a creat putina confuzie, dar e bine ca pana la urma el a luat decizia corecta.

De asemenea, nu cred ca a fost fault la Corbu, la faza la care Steaua a inscris golul 2", a spus si Adrian Porumboiu la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro





VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies