Un jucator de la PSG declara RAZBOI echipei nationale! Motivul pentru care refuza sa mai participe la antrenamente inainte de Mondial

Un jucator de la PSG declara RAZBOI echipei nationale! Motivul pentru care refuza sa mai participe la antrenamente inainte de Mondial

Una dintre marile absente de la Campionatul Mondial va fi cea a lui Adrien Rabiot, jucatorul celor de la PSG.

Selectionerul Frantei, Didier Deschamps, a avut una dintre cele mai dificile misiuni dintre toti antrenorii nationalelor prezente la Mondial - a fost nevoit sa renunte la nume importante, cei 11 jucatori de pe lista de rezerva, anuntata in cazul vreunei accidentari, fiind staruri de la mari echipe ale Europei.

Unul dintre jucatorii de pe lista de rezerva este Adrien Rabiot de la Paris Saint-Germain. Conform Le Parisien, Rabiot nu a primit deloc bine vestea ca nu se afla in lotul Frantei. Jucatorul de 23 de ani a trimis o scrisoare catre Federatia Franceza de Fotbal prin care a anuntat ca doreste sa fie scos de pe lista de rezerva si ca nu se va antrena cu echipa din moment ce nu va merge in Franta.

Rabiot a fost prezent si la Mondialul din 2014, si la Euro 2016, cand a fost chemat chiar de Didier Deschamps. Insa pentru turneul final din Rusia, Deschamps l-a ales in locul lui Rabiot pe Steven N'Zonzi de la Sevilla.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies