Cupa Mondiala 2018

NU VA PRIMI MEDALIE! E acuzat de tradare | Decizia coechipierilor este FINALA: "Urmatoarea intrebare!"

Croatii sunt vicecampioni mondiali dupa ce au pierdut finala cu Franta. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iulie 2018, 08:39
Data actualizarii: Luni 16 Iulie 2018, 08:44

Echipa Croatiei a avut un parcurs excelent la Cupa Mondiala din Rusia, reusind victorii spectaculoase si ajungand pana in finala turneului. Totusi, nationala condusa de Zlatko Dalic a pierdut in fata Frantei sansa de a pune mana pe trofeul Mondialului, scor 2-4. 

Croatii sunt vicecampioni mondiali, insa unul dintre jucatori nu va primi nicio medalie, cu toate ca a facut parte din lotul din Rusia al nationalei tarii sale.

Este vorba despre atacantul Nikola Kalinic, care a fost implicat intr-un scandal inca de la inceputul turneului. Acesta a refuzat sa intre pe teren la partida de deschidere cu Nigeria, desi antrenorul i-a cerut de doua ori acest lucru. 

Refuzul lui Kalinic a venit din cauza faptului ca atacantul s-a simtit jignit ca nu a fost titular. Dupa acest episod, el a fost trimis acasa, astfel ca nu va primi o medalie. 

Decizia a fost luata chiar de coechipierii sai, care se considera tradati de Kalinic.   

Presedintele Federatiei de Fotbal din Croatia a refuzat sa comenteze acest subiect. "Urmatoarea intrebare!", a fost raspunsul sau cand a fost intrebat despre soarta lui Kalinic, potrivit 24 Sata. 

Modifică setările cookies