Cupa Mondiala 2018

FOTO | IMAGINILE FINALEI: prima bresa de securitate a aparut chiar in finala Mondialului! Lovren a sarit la bataie: a lovit cu pumnul unul dintre fanii intrati pe teren

Franta - Croatia 4-2, finala Cupei Mondiale 2018.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Iulie 2018, 20:02
Data actualizarii: Duminica 15 Iulie 2018, 20:14

UPDATE: Pussy Riot si-a asumat responsabilitatea pentru incidentul din finala.

Grupul de activiste din Rusia a postat pe Facebook, chiar in timpul finalei: "Chiar acum, patru membre ale Pussy Riot sunt pe teren". Ulterior, Olga Kurachyova, a confirmat pentru Reuters ca a fost una dintre persoanele care au patruns pe teren in timpul finalei Campionatului Mondial.

  • Finala Cupei Mondiale 2018


Croatia a fost fata in fata cu istoria, dar nu a reusit sa castige primul sau titlu mondial din istorie. Franta, mult mai buna si mai proaspata, a triumfat in Rusia.

Singura bresa de securitate a unei Cupe Mondiale organizate exemplar de Rusia a venit chiar in marea finala. In minutul 53, trei fani au pacalit fortele de ordine si au intrat pe teren.

Lovren, fundasul Croatiei, s-a aflat si el in centrul evenimentelor. Lovren s-a dus sa-i aplice o corectie fizica unuia dintre suporterii intrati pe teren. In cele din urma, fortele de ordine au intervenit si i-au scos pe cei trei de pe gazon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies