Sa intre rezervele rezervelor! Ce echipa pregateste Reghecampf pentru meciul cu Astra, in Cupa Ligii
Miercuri 09 Martie 2016, 09:59

Sa intre rezervele rezervelor! Ce echipa pregateste Reghecampf pentru meciul cu Astra, in Cupa Ligii

Steaua - Astra, azi la 17:00 in Cupa Ligii

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Nita, Varela, Tosca, Pintilii, Popa, Stanciu vor fi menajati in aceasta dupamiaza, cand Steaua intalneste Astra in prima mansa a semifinalei din Cupa Ligii. Partida are o miza mica in comparatie cu meciul de duminica, atunci cand cele doua echipe se vor intalni in campionat.

Miza Cupei Ligii, pe langa trofeul ce va fi trecut in palmares, este de 300.000 de euro, atat cat incaseaza castigatoarea trofeului in acest sezon.

Pe langa cei 5 jucatori menajati, Reghecampf nu se mai poate baza pe Hamroun, suspendat, Marica, accidentat, si Papp, care nu va mai prinde lotul o perioada dupa evolutiile dezastruoase din acest sezon, "incununate" cu golul luat din cauza sa in meciul cu Dinamo, Papp fiind criticat si de Reghecampf imediat dupa meci.

Astfel, in primul "11" isi vor face aparitia Carp, care este a cincea varianta de fundas central, dupa Varela, Tamas, Papp si Tosca, si Popadiuc, un jucator ce poate juca oriunde in spatele varfului, dar care are sanse mici sa joace la Steaua in mod normal, pe pozitiile sale evoluand Popa, Stanciu, Hamroun, Enache, Chipciu, Gebhart sau Kharja.

Cum poate arata Steaua cu Astra. Meciul are loc azi, de la 17:00
Cojocaru - Rapa, Carp, Tamas, Momcilovic - Muniru, Bourceanu - Enache, Chipciu, Popadiuc - Tade5 comentarii
 • 9 2016
  Razvancho Succes Carp- cel mai bun fundas central al FCSB, o sa vedeti inca odata azi.......
 • 9 2016
  relu+fcsb bine fc dar ad popa stanciu era bine in 1 11...
 • 9 2016
  Daniel Indiferent ca este prima echipa ...a doua sau a noua....cel mai prost jucator de la aceasta clona trebuie sa joace si ma refer la chipciu. Un handicapat si el si gelatul ca il baga meci de meci...
 • 9 2016
  vlad In sfirsit, il baga pe Carp titular... O sa demonstreze ca nu in zadar a trecut pe la Dinamo Kiev, Sahtior sau CFR si e international moldovean....
 • 9 2016
  steaua+1947 sa intre rezervele rezervelor........poate il schimbati si pe acel cu oile........cu un absolvent ,macar a 10 clase........sau cu un controlor r.a.t.b.............................
Sistemul public de sănătate e în colaps, deşi primeşte 9 miliarde de euro pe an
BRAT