Cupa Ligii

Sa intre rezervele rezervelor! Ce echipa pregateste Reghecampf pentru meciul cu Astra, in Cupa Ligii

Steaua - Astra, azi la 17:00 in Cupa Ligii

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Martie 2016, 09:59
Data actualizarii: Miercuri 09 Martie 2016, 10:43

Nita, Varela, Tosca, Pintilii, Popa, Stanciu vor fi menajati in aceasta dupamiaza, cand Steaua intalneste Astra in prima mansa a semifinalei din Cupa Ligii. Partida are o miza mica in comparatie cu meciul de duminica, atunci cand cele doua echipe se vor intalni in campionat.

Miza Cupei Ligii, pe langa trofeul ce va fi trecut in palmares, este de 300.000 de euro, atat cat incaseaza castigatoarea trofeului in acest sezon.

Pe langa cei 5 jucatori menajati, Reghecampf nu se mai poate baza pe Hamroun, suspendat, Marica, accidentat, si Papp, care nu va mai prinde lotul o perioada dupa evolutiile dezastruoase din acest sezon, "incununate" cu golul luat din cauza sa in meciul cu Dinamo, Papp fiind criticat si de Reghecampf imediat dupa meci.

Astfel, in primul "11" isi vor face aparitia Carp, care este a cincea varianta de fundas central, dupa Varela, Tamas, Papp si Tosca, si Popadiuc, un jucator ce poate juca oriunde in spatele varfului, dar care are sanse mici sa joace la Steaua in mod normal, pe pozitiile sale evoluand Popa, Stanciu, Hamroun, Enache, Chipciu, Gebhart sau Kharja.

Cum poate arata Steaua cu Astra. Meciul are loc azi, de la 17:00
Cojocaru - Rapa, Carp, Tamas, Momcilovic - Muniru, Bourceanu - Enache, Chipciu, Popadiuc - Tade

Modifică setările cookies