Cupa Hagi

Pustii care au castigat Cupa Hagi merg la finala din Brazilia! Cand se joaca mini-Mondialul

Nationala mare a ratat calificarea la turneul final din Brazilia, dar noua generatie apara onoarea Romaniei! :)

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 15:53
Data actualizarii: Marti 27 Mai 2014, 16:07

Finala Mondiala a Cupei Natiunilor va avea loc la Sao Paulo pe 16 noiembrie. 400 de copii cu varste intre 10 si 12 ani, din 32 de tari, vor ajunge pe stadionul unde se vor disputa unele dintre cele mai importante meciuri de la Mondialul mare. Pana sa ajunga in Brazilia, pustii romani trebuie sa treaca testul final: pe 31 mai si 1 iunie, in turneul national care va avea loc la Academia Hagi. 8 echipe, castigatoarele turneelor zonale, se vor lupta pentru a castiga competitia.

Cupa Natiunilor este cel mai important turneu pentru copii cu varste intre 10 si 12 ani si se desfasoara sub patronajul lui Zinedine Zidane. Ambasadori nationali, cum ar fi Vicente del Bosque, Cafu, Berbatov, Ballack sau Trezeguet sunt alte nume mari care promoveaza competitia la nivel mondial.

"E un vis implinit pentru fiecare dintre copii, au sansa de a juca in Brazilia chiar dupa ce idolii lor au facut-o!", spune Zidane, completat de Hagi: "Nimic nu se compara cu emotia pe care o traiesti cand iti reprezinti tara intr-o competitie mondiala. Este o sansa unica in viata si trebuie sa fie pentru tine cel mai bun motiv sa-ti urmezi visul".

Modifică setările cookies