Mirel Radoi Conference League Gica Popescu Universitatea Craiova Conference League

Vot de încredere pentru Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Tehnicianul e susținut de un nume important din istoria echipei

Mirel Rădoi debutează pe banca tehnică de la Universitatea Craiova în partida cu Zorya, din returul dublei din turul trei preliminar din Conference League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 19:20
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 19:30

”Instalarea” lui Rădoi a fost privită cu ochi buni de fanii Universității, care și-au încurajat favoriții cu o zi înainte de meci. Organizatorii se așteaptă ca, la ora partidei, să fie prezenți aproximativ 20.000 de suporteri. 

Dacă va reuși să întoarcă rezultatul cu Zorya (0-1 în tur), Universitatea Craiova se va duela în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dintre Lugano și Hapoel Beer Sheva (0-2 în tur).

Gică Popescu, mulțumit de alegerea făcută de Mihai Rotaru

"Baciul" este de părere că alegerea lui Mirel Rădoi este una de bun augur, ținând cont că tehnicianul este oltean și știe ce înseamnă echipa pentru suporterii din zonă. 

"Se spune că mereu când se schimbă antrenorul echipă are o reacţie pozitivă. Mirel e oltean, cunoaşte foarte bine spiritul oltenesc, e un antrenor care a făcut performanţă la echipa de tineret. Nu a avut o serie de rezultate la fel de bune şi la ehcipa naţională, dar a căpătat experienţră. Va fi minunat să înceapă cu dreptul şi să se califice mai departe", a spus Gică Popescu, la Orange Sport.

Modifică setările cookies