Presiune mare la FCSB înaintea meciului Dunajska Streda! Dică: „Putem asigura bugetul pe un sezon întreg!”

FCSB primește, joi, de la ora 20:30, vizita slovacilor de la Dunajska Streda, în manșa secundă a turului trei preliminar din Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 16:49
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 16:54

Deși „roș-albaștrii” s-au impus cu 1-0 pe terenul slovacilor, presiunea este mare la echipa pregătită de Nicolae Dică, deoarece Gigi Becali nu concepe ca FCSB să nu se califice în Conference League.

Dică știe că doar printr-o calificare în grupele Conference League își poate asigura linștea la echipă

„Ne aşteaptă o partidă mult mai grea ca în meciul tur, pentru că i-am simţit că sunt o echipă bună, puternică, cu jucători de calitate de la mijlocul terenului în sus. E o echipă care joacă un fotbal ofensiv, agresiv. Noi trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru, cred că trebuie să facem un joc defensiv foarte bun pentru a scoate un rezultat pozitiv.

E clar că jucătorii trebuie să respecte ce am lucrat tactic la antrenamente. Trebuie să avem atitudine, cum am avut în majoritatea jocurilor de când am revenit la echipă. Şi unitate, pentru că asta îmi doresc la echipa mea. Doar împreună putem scoate rezultate pozitive.

Dică: „Putem să asigurăm bugetul pentru un an de zile!”

Meciul de mâine este foarte important pentru toată lumea. Contează foarte mult acest lucru, pentru că vin bani din Europa, putem să asigurăm bugetul pentru un an de zile. Apoi ne vom concentra pe campionat.

Nu îmi e frică de adversar, pentru că ştiu că am pregătit foarte bine jocul, jucătorii au fost concentraţi la antrenamente. Am încredere în băieţii mei şi cu siguranţă o să facem o treabă bună”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea meciului cu Dunajska Streda.

FCSB - Dunsajsa Streda se dispută joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţiomală și va putea fi urmărit LIVE la PRO TV și pe VOYO. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies