VIDEO EXCLUSIV Paul Papp, bun de plată după meciul cu Hapoel Beer Sheva: „Le cer scuze suporterilor! E incalificabil gestul!”

Conducerea Universității Craiova a fost deranjată de faptul că Paul Papp și-a lăsat coechipierii în inferioritate numerică 45 de minute. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2022, 13:17
Data actualizarii: Vineri 19 August 2022, 13:17

Universitatea Craiova a remizat la Severin în primul meci din playoff-ul UEFA Conference League, cu Hapoel Beer Sheva, 1-1. După primele 45 în care elevii săi au dominat jocul, Mirel Rădoi (41 ani) a avut de gestionat o situație dificilă la pauză. În drumul spre vestiare, Paul Papp (33 ani) a agresat un adversar, a fost văzut de al patrulea arbitru, și și-a lăsat cochipierii în 10 aproape 30 de minute, pâncă când israelienii au avut și ei un om eliminat. 

Gestul lui Paul Papp a fost blamat de către Rădoi și Sorin Cârțu (66 ani). A doua zi, președintele oltenilor a declarat în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că fundașul central va fi sancționat de către conducerea clubului. 

Sorin Cârțu: „O să plătească!”

În orice caz, se va discuta foarte serios pe acest aspect. E un prejudiciu mare adus acestor jocuri, vedem cum se va termina, dacă vom obține calificarea sau nu. Gestul lui e incalificabil, o să vedem și juridic. E jucător sub contract, sunt multe aspecte. 

Le cer scuze suporterilor pentru Paul Papp că i-a privat de a vedea un spectacol favorabil echipei și în repriza a doua. Era normal ca Mirel să-și ia o măsură de siguranță când joci 10 contra 11. Plus că v-am spus, echipa joacă al optulea meci duminică-miercuri. Era greu să abordăm partida ofensiv, să ne ducem peste ei, să riscăm. Așa, de bine de rău, cu un rezultat de ăsta ai niște șanse. Suntem acolo în joc, am speranțe că poate până la urmă facem calificarea.

O să plătească. Vedem ce va stabili la discuțiilor care vor urma”, a declarat Sorin Cârțu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Totodată, președintele Universității Craiova îl susține pe Gigi Becali (64 ani), care-l va amenda pe Darius Olaru (24 ani) cu 5.000 de euro pentru că a încasat cartonașul galben la ultima fază a jocului și va fi suspendat pentru returul cu Viking, de joi, 25 august, de la 20:30, în direct pe PRO TV și VOYO. De altfel, Cârțu este de părere că Papp trebuia sancționat de la meciul cu FCU Craiova, când a intrat dur la Andrea Compagno (26 ani) și a comis o lovitură de la 11 metri. 

„Mi se pare corect. Poate trebuia să fii acționat puțin agresiv asupra lui și la partida cu FCU. Și acolo a făcut un gest incalificabil. Să faultezi la 16 metri, să sari cu cotul. Plus că penalty-ul a băgat-o pe FCU în joc. De atunci, de acolo trebuia o mai mare agresivitate acestui joc. Poate nu se mai întâmpla asta”, a precizat oficialul Universității Craiova. 

Modifică setările cookies