Slavia - CFR Cluj CFR Cluj Dusan Uhrin Slavia Praga Conference League

Dusan Uhrin le-a spus tot cehilor, înainte de Slavia - CFR Cluj (22:00, pe PRO ARENA și VOYO): ”Sunt jucători excelenți acolo”

Slavia Praga - CFR Cluj este în direct pe PRO ARENA și VOYO, joi, de la ora 22:00.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 16:49
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 16:50
Înainte de meciul dintre Slavia și CFR, jurnaliștii cehi l-au intervievat pe Dusan Uhrin, un bun cunoscător al fotbalului din Liga 1. Fost antrenor la Dinamo în sezonul precedent, Uhrin Jr. le-a spus tot cehilor despre campioana României.
 
Dusan Uhrin a și lucrat la CFR Cluj, în 2009, dar pentru o scurtă perioadă. Cehul a rezistat doar trei puni pe postul de director sportiv al echipei.

Dusan Uhrin le-a spus tot cehilor înainte de Slavia - CFR: ”Sunt jucători excelenți acolo”

„Chiar dacă componența echipei s-a schimbat destul de mult, cred că CFR Cluj este la fel de puternică. Sunt jucători excelenți acolo, dar atenție, fundașul Burcă este accidentat. Vom vedea cine va juca în apărare.

Îi au pe Yuri, pe care l-am antrenat la Mediaș, dar faultează mult. În vară, au cumpărat un mijlocaș defensiv foarte bun, Muhar, pentru care am multe cuvinte de laudă.

Dan Petrescu a plecat, apoi s-a întors. Joacă în continuare în sistemul 4-3-3, dar a fost acuzat că joacă prea defensiv. Din câte am văzut, fanii și-au exprimat nemulțumirea față de el. Au existat speculații că va fi înlocuit de Contra, care a antrenat ultima dată în Arabia Saudită, dar Petrescu a rezistat.

Echipa a urcat în clasament, este pe locul patru. A avut o problemă cu proprietarul, Neluțu Varga, care a avut o problemă la inimă în urmă cu câteva săptămâni. Cum s-a întâmplat este greu de spus, deoarece au existat multe speculații”, a spus Dusan Uhrin, pentru Sport.cz.

După 1-1 în deplasare cu Ballkani și 0-1 acasă cu Sivasspor, CFR Cluj joacă în a treia etapă din faza grupelor Conference League cu Slavia Praga, LIVE pe PRO ARENA și VOYO, joi de la ora 22:00.
 
Slavia este liderul grupei, având o victorie (3-2 pe teren propriu cu Ballkani) și un egal (1-1 la Sivasspor), iar duminică, în ultimul meci din campionatul Cehiei, a trecut fără probleme de Slovan Liberec, scor 3-0, goluri marcate în mai puțin un sfert de oră (intervalul dintre minutele 16 și 29) de suedezul de origine siriană Aiham Ousou, internaționalul nigerian Peter Olayinka și atacantul ceh Stanislav Tecl.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies