CFR Cluj - Lazio Ermal Krasniqi Lazio Roma Maurizio Sarri Conference League

Antrenorul lui Lazio a pus ochii pe un jucător de la CFR Cluj: „E interesant, credeam că e mai tânăr!” 

Maurizio Sarri a remarcat un jucător din lotul lui Dan Petrescu, după CFR Cluj - Lazio, 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 23:46
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 23:46

CFR Cluj a remizat în returul cu Lazio, 0-0, din șaisprezecimile Conference League. Ardelenii aveau nevoie să marcheze cel puțin un gol pentru a se califica în faza superioară a competiției, după înfrângerea de pe Olimpico, 0-1. 

Maurizio Sarri l-a remarcat pe Ermal Krasniqi

La finalul meciului, pe lângă problemele gazonului pe care le-a semnalat, Maurizzio Sarri (64 ani) l-a remarcat pe Ermal Krasniqi (24 ani), pe care l-a catalogat „un jucător interesant”. 

„A fost greu pe acest teren. Echipa s-a adaptat însă bine la gazon. De aseară mi-am dat seama ce fel de meci vom avea. Îi felicit pe băieți. Sunt mulțumit, inclusiv de Romero, un jucator tânăr pe care ne putem baza. Trebuie însă să-l vedem în mai multe meciuri, dar sunt mulțumit de el, dat fiind nivelul la care a jucat până acum. 

Krasniqi e un jucător interesant, credeam însa ca e mai tânăr”, a declarat Maurizio Sarri la finalul meciului cu CFR Cluj. 

Neluțu Varga vrea 5 milioane de euro pentru Ermal Krasniqi

De altfel, potrivit ProSport, oficialii lui Lazio s-au interesat de serviciile lui Ermal Krasniqi, jucătorul cumpărat de CFR în această iarnă de la FC Balkani, adversa CFR-ului din grupele Conference League, în schimbul a 200.000 de euro. Ca răspuns, Neluțu Varga i-a anunțat că ar fi dispus să renunțe la serviciile kosovarului pentru 5 milioane de euro. 

Ermal Krasniqi a disputat 7 meciuri în toate competițiile de la sosirea în Gruia, în care a marcat două goluri, cu Farul Constanța, 3-0, și FC Argeș, 3-1, și a oferit o pasă decisivă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!