„Înainte să mor vreau să îl îmbrățișez!” Scrisoare emoționantă a primei învățătoare a lui Leo Messi înainte de finală 

Leo Messi Argentina CM 2022
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 18 Decembrie 2022, 08:55
Data actualizarii: Duminica 18 Decembrie 2022, 08:57

Argentina și Franța se întâlnesc în finala Campionatului Mondial din Qatar. Meciul se vede în format LIVE TEXT pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro. 

Lionel Messi (35 ani) va juca ultimul său meci din carieră la un Mondial și are șansa de a pune mâna pe trofeul mult visat, de care a fost aproape și în 2014, în finala pierdută cu Germania. Superstarul naționalei Argentinei se află în cel mai bun moment al său, având 5 goluri marcate și 3 assist-uri la acest turneu. 

Drumul său însă spre performanță nu a fost unul ușor, însă a primit de-a lungul timpului sprijin din partea familiei sale, dar și din partea profesorilor săi. Monica Domina, cea care a fost învățătoarea lui Leo Messi la școala primară No.66 Gral. Las Heras își amintește cu drag de cel care i-a fost elev. 

Ea l-a învățat să citească și să scrie pe Messi, care avea să se mute la 13 ani din Argentina în Barcelona, Spania, unde avea să rămână până în 2021. Fosta învățătoare a dezvăluit că starea sa de sănătate nu este cea mai bună, însă i-a scris o scrisoare fotbalistului, pentru a-și exprima sentimentele pe care le are față de el. 

Dorința fostei învățătoare a lui Leo Messi

Într-un interviu acordat recent, femeia a vorbit despre superstarul argentinian, dezvăluind că a rămas în contact cu o persoană din familia lui Leo Messi. Monica Domina a povestit că în cartierul în care locuiește oamenii au decorat clădirile în culorile naționalei Argentinei, pentru a-și arăta sprijinul în finala de la Mondial. 

„Încă nu pot să cred, gândindu-mă că eu l-am învățat pe Messi să citească și să scrie. Mi-am dorit mult să îl văd și mi-am spus că îi voi scrie o scrisoare, sperând că ajunge la el. Îmi doresc să îl văd pentru că nu mă simt foarte bine, fac investigații la inimă și înainte de a muri îmi doresc să îl îmbrățișez. 

E un văr care mă sună mereu când Leo e în Rosario și mă întreabă dacă vreau să merg la el la poartă pentru a-l saluta, dar mie îmi este rușine. Dar acum dacă vine, merg să îl văd și sper să poată ieși la poartă să mă salute. Mi-ar plăcea să îmi mulțumească pentru că a crescut...Deja mi se face un nod în gât”, a spus femeia în interviul pentru Super Deportivo Radio de Villa Trinidad, citată de Mundo Deportivo

Scrisoarea emoționantă a fostei învățătoare a lui Leo Messi 

„Bună, Messi. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că am fost învățătoarea ta. Îți mulțumesc ție că mi-ai fost elev. Îți mulțumesc pentru că ești așa cum ești. Să nu te schimbi niciodată. Ești o persoană simplă, umilă, minunată și un coleg foarte bun. Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut mândră să fiu parte din viața ta. Îmi cer iertare pentru exigențele mele. 

Îți mulțumim pentru că ne-ai oferit o fericire extrem în aceste timpuri, pentru că ai știut să îți duci echipa acolo unde e. Să te văd fericit este fericirea mea. Îmi place că îți poți exprima sentimentele. Îți mulțumesc pentru gloria ta. Mi-ar plăcea să te îmbrățișez pentru a mă trezi din acest vis că ți-am fost învățătoare, o mare onoare. Ne-ați făcut deja fericiți pentru că ați ajuns în finală. Multă baftă. Te iubim”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!