Macedonia de Nord - Islanda 3-1. Speranțe arse. Nordicii n-au reușit să ajute România, gazdele merg în barajul pentru CM 2022

Macedonia de Nord - Islanda Islanda macedonia de nord CM 2022 Islanda
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 20:04
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 10:08

Meciul dintre Macedonia de Nord și Islanda este de la ora 19:00, în format live text pe www.sport.ro.

Din articol

Macedonia de Nord - Islanda 3-1 (Alioski min.7, Elmas min. 65, 85 / Thorsteinsson min. 55)

Final de meci! Islanda n-a reușit să ne ajute pentru a merge în barajul CM din Qatar. Macedonia s-a impus grație unui joc pe care l-a controlat încă din start. Rămași pe final de meci în 10 oameni, la 1-2, islandezii s-au cantonat în defensivă și n-au mai izbutit să pună în pericol poarta gazdelor. 

  • Islanda

România termină pe locul al treilea Grupa J și ratează o nouă ediție a CM. În 1998, tricolorii antrenați de Anghel Iordănescu și conduși în teren de Gică Hagi prindeau ultimul Mondial. 

Min.85 Gol Macedonia de Nord! Elmas majorează diferența la Skopje. La acest scor, Islanda, aflată în inferioritate numerică pare să nu mai aibă vreo șansă. În consecință, România rămâne pe locul al treilea în Grupa J și ratează barajul pentru accederea la CM din Qatar. 

Min.78 Johanesson primește al doilea cartonaș galben și e eliminat. Islanda va juca finalul de meci în inferioritate numerică.

Min.65 2-1 GOL Macedonia de Nord! Elmas înscrie din careul mic după ce gazdele au șutat de două ori spre poarta Islandei. Fundașii nordici n-au reușit să evacueze mingea din propriul careu și Macedonia de Nord urcă pe locul secund în Grupa J. La acest scor România e pe 3, în afara barajului de calificare la CM din Qatar. 

Min.55 1-1 GOOOL Islanda! Thorsteinsson înscrie după o aruncare în stil scandinav. Se cere analiza VAR, momente se suspans la Skopje, însă golul se acordă.

A început repriza a doua de la Skopje! Pentru ca România să prindă locul de baraj la CM 2022, Islanda nu trebuie să piardă la Skopje. 

PAUZĂ în meciul de la Skopje. A fost o primă repriză dominată autoritar de gazde, care pe lângă golul marcat au ratat multe ocazii de a majora diferența. La Vadus, România conduce Liechtenstein 1-0, însă în acest moment e pe locul al treilea în Grupa J și în afara barajului pentru CM din Qatar.

Min. 44 Alioski își încearcă din nou șutul spre poarta nordicilor însă trage pe lângă.

Min. 39 Churlinov marchează pentru gazde însă golul nord-macedonenilor e anulat pentru ofsaid în urma deciziei Sistemului de Arbitraj Video. 

Min. 26 Olafsson mai intervine încă o dată la un șut dificil trimis de macedoneni, care reușesc la fiecare atac să pătrudă prin defensiva fragilă a Islandei

Min.10 Gazdele pun presiune constant la poarta islandezilor care nu dau semne deocamdată că ar putea pune probleme. 

Min. 8 GOL Macedonia! Asaltul gazdelor se concretizează și Alioski marchează cu noroc, la colțul scurt, cu un șut în forță. La acest scor Macedonia e pe locul secund, România se situează pe 3. Tricolorii au marcat în același minut, la Vaduz, prin Dennis Man.

Min. 4 Macedonenii au declanșat asediul încă din start: Olafsson se întinde excelent și repspinge șutul înșelător al lui Elmas. 

Min. 2 Ocazie mare pentru gazde. Trajkovsky trage pe lângă poarta nordicilor.

Min.1 A început partida de la Skopje! 

Macedonia de Nord: Dimitrievski - S. Ristovski (cpt.), Musliu, Velkovski, Alioski - Elmas, Bardi, Kostadinov, Churlinov - Ristovski, Trajkovski

Islanda: Olafsson - Saevarsson, Gretarsson, Bjarnason, Thorarinsson - Johannesson, Bjarnason, Thordason, Gudmundsson, S. Gudjohnsen, Thorsteinsson

Urmărește meciurile tricolorilor alături de cei dragi, împreună cu gama de produse SuporteRO de la Penny. Fie că este vorba despre băuturi nealcoolice sau despre snackuri, vizionarea partidelor va fi mai plăcută cu produsele SuporteRO!

----------------------------------------------------------------------------

După ce Islanda a încurcat România în Ghencea, scor 0-0, ”tricolorii” au pierdut, în fața Macedoniei, locul doi în Grupa J, cu o etapă înainte de finalul preliminariilor.

Astfel, România este la mâna nordicilor. ”Tricolorii” au nevoie de o victorie în Liechtenstein și de un rezultat pozitiv al nordicilor în Macedonia.

„Sper să facem un joc la fel de bun în Macedonia de Nord. Şi pentru că românii sunt aşa de prietenoşi sper să îi putem ajuta. 

Toţi ne dorim să obţinem un rezultat bun la Skopje. Dacă reuşim, o să mă întorc aici ca să îmi cumpăraţi o bere", a spus Arnar Thor Vidarsson, selecționerul Islandei.

Clasament Grupa J

1. Germania - 24 puncte

2. Macedonia de Nord - 15 puncte

3. România - 14 puncte

4. Armenia - 12 puncte

5. Islanda - 9 puncte

6. Liechtenstein - 1 punct

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!