Cupa Mondiala din Qatar Spania CM 2022

GALERIE FOTO Cum s-au distrat iubitele și soțiile jucătorilor Spaniei înainte de dezastrul din optimi, cu Maroc

Soțiile și iubitele jucătorilor Spaniei s-au bucurat de o cină într-un restaurant de lux din Doha înainte de meciul Spaniei cu Maroc, deși distracția nu a durat prea mult, având în vedere eliminarea din optimi a naționalei La Roja.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 12:22
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 12:19

13 femei frumoase s-au întâlnit le restaurantul Tatel din capitala Qatarului, Doha, pentru a sărbători parcursul Spaniei la Cupa Mondiala din Qatar, dar și pentru a se pregăti pentru meciul acesteia cu Măroc din optimi.

Beatriz Espejel, soția mijlocașului Koke, a împărtășit  pentru cei 156.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram o fotografie a grupului, alaturi de descrierea. "Noaptea echipei de fete spaniole în oraș!". Cu toate acestea, seara fetelor nu s-a termină într-o notă pozitivă, având în vedere că Spania a pierdut în fața Marocului. Astfel, fotografia de grup publicată de Beatriz a fost urmată de una din tribune, alături de un mesaj în care își exprima tristețea cu privire la deznodamntul jocului.

"Uneori câștigi, alteori înveți, sau cel puțin așa se spune....Suntem în stare de șoc...este o cupă mondială , se poate întâmpla, dar nimeni nu vrea să i se întâmple echipei lor....Am rămas cu un gust amar la jumătatea meciului...dar acesta este fotbalul, știm asta.....Ne vom întoarce."

Unele dintre acestea se află pentru prima oară la un turneu de fotbal de o asemenea anvergură, pentru a-și susține partenerii, în timp ce altele au participat deja la alte Cupe Mondiale și Campionate Europene, fiind o prezență nelipsită din tribune.

În grupul de iubite de fotbalistia fost și partenera lui Ferran Torres, Sira Martinez, care este fiica selecționerului spaniol, Luis Enrique. 

Meniul la un astfel de restaurant include feluri de mâncare ce încep de la 60 de lire sterline și ajung până la 200, lăsând la o parte băuturile și desertul.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!