CM 2014

ZIUA istorica la care se gandeste nationala Spaniei! Dupa 64 de ani are sansa de TOTUL sau nimic! O coincidenta stranie:

Spania are meci cu selectionata din Chile, decisiv pentru calificarea in optimile de finala de la Mondial.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iunie 2014, 23:27
Data actualizarii: Marti 17 Iunie 2014, 23:34

Dupa umilinta cu 1-5 in fata Olandei, spaniolii isi pun toate sperantele in meciul cu Chile. Daca nu castiga, atunci doar o minune ii mai poate califica in optimi.

MARACANA

Legendarul stadion al Braziliei, Marcana, este locul de care se leaga istoria ibericilor. In urma cu 64 de ani, Spania juca al doilea meci din grupa, tot la un Mondial organizat de Brazilia, tot pe fix acelasi stadion.

Calculele arata ca Spania, daca vrea sa aiba cu adevarat sanse la calificare, trebuie sa bata cu 2-0 pe Chile, apoi sa castige la scor mare cu Australia. Asta in timp ce Olanda are optiunea clara pentru locul intai in grupa B de la Mondial.

In urma cu 64 de ani, pe Maracana, Spania a castigat fix cu 2-0 acel al doilea meci al grupei.

Tot Chile era echipa invinsa de Spania in 1950 pe Marcana, tot cu 2-0, asa cum au nevoie ibericii sa castige si miercuri, la acest Mondial.

Diferenta intre 'atunci' si 'acum' este ca Spania batuse in primul meci in acea grupa, in timp ce in 2014 a pierdut lamentabil cu Olanda in prima partida din grupa.

Modifică setările cookies