Scoruri socante, accidentari, muscaturi si tiki-taken, noul sport mondial! 10 lucruri pe care n-o sa le uiti dupa acest Mondial:

Scoruri socante, accidentari, muscaturi si tiki-taken, noul sport mondial! 10 lucruri pe care n-o sa le uiti dupa acest Mondial:

10 lucruri memorabile de la Cupa Mondiala din Brazilia

1. (Brazilia 1-7 Germania) - Tara gazda si nationala cu cele mai multe trofee mondiale in palmares (5) a fost spulberata in semifinale.

2. (Spania 1-5 Olanda) - Campioana mondiala en-titre, calcata in picioare in primul meci.

3. Recordul lui Klose - neamtul a devenit cel mai bun marcator din istoria Mondialului (16).

4. Balonul de Aur (Cristiano Ronaldo) nici nu a iesit din grupe si a avut mai multe frizuri decat goluri marcate.

5. Anglia si Italia, eliminate de Costa Rica in grupe.

6. Accidentarea lui Neymar - superstarul Braziliei a fost la 2 cm de o tragedie; putea sa ramana paralizat dupa accidentarea din sfertul de finala cu Columbia.

7. Europa continua sa domine lumea - a 3-a Cupa Mondiala la rand castigata de europeni, dupa Italia 2006 si Spania 2010. Este pentru prima data in istorie cand se intampla asta.

8. 'Canibalul Suarez' a muscat din nou - uruguayanul a servit o portie de Chiellini-tortellini in ultimul meci din grupa, cu Italia.

9. Olanda a jucat 7 meciuri fara sa piarda vreunul, dar cu toate astea nu a cucerit Cupa Mondiala.

10. Tiki-taken, noul sport mondial - Germania a reusit un record de pase la Cupa Mondiala, cu O PASA mai mult decat Spania in 2010 - 3754 de pase nemtii, 3753 de pase spaniolii, acum patru ani.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies