Propunere SOC pentru Balonul de Aur! Ce fundas poate fi urmatorul dupa Cannavaro care ia acasa cel mai dorit trofeu

Propunere SOC pentru Balonul de Aur! Ce fundas poate fi urmatorul dupa Cannavaro care ia acasa cel mai dorit trofeu

Fabio Cannavaro, fostul fundas al lui Real Madrid, are incredere ca urmasul sau poate castiga Balonul de Aur in acest an.

Italianul este ultimul fundas care a castigat Balonul de Aur, dupa ce Italia a iesit campioana mondiala in 2006. Acesta il propune pe Sergio Ramos la cel mai prestigios trofeu individual din fotbal, dupa prestatia fabuloasa a acestuia in Champions League.

"Sergio a schimbat totul pentru Real Madrid in Champions League. Au luat al zecelea trofeu iar cupa are imaginea lui pe ea. Este Liga castigata de Sergio Ramos.", spune Cannavaro. Italianul este de acord ca fundasilor le este mai greu sa castige trofeul decat atacantilor, insa considera ca Sergio Ramos are sanse bune dupa sezonul recent incheiat cu Real Madrid. Tot ce trebuie sa mai faca e sa castige Cupa Mondiala cu Spania si sa inscrie, eventual, si niste goluri.

"Cand jucam eu existau Ronaldinho si Zidane, care erau cum sunt acum Messi si Ronaldo. Mereu au fost jucatori ofensivi care sa iasa in evidenta. Dar la fel cum au castigat Beckenbauer si Sammer, asa am castigat si eu si poate castiga si Sergio Ramos", a spus Cannavaro pentru Marca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE a încheiat un nou contract cu BioNTech-Pfizer pentru 1,8 miliarde de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies