CM 2014

Prima echipa suspectata de BLAT la Campionatul Mondial! Meciul pe care FIFA a pus "COD ROSU" se disputa in aceasta seara

Campionatul Mondial a produs cateva surprize de proportii, iar comisia de etica a FIFA suspecteaza o echipa de meciuri necurate.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Iunie 2014, 17:16
Data actualizarii: Luni 23 Iunie 2014, 17:31

Camerun a fost suspectata de blat, dupa infrangerea cu 4-0 in fata Croatiei, in etapa precedenta. Comisia de etica a FIFA a analizat meciul, conform lui Ralf Mutschke, cel care se ocupa de acest departament. Comisia a fost infiintata pentru a evita aparitia meciurilor trucate la Cupa Mondiala, iar Camerun este deja prima echipa pusa sub lupa.

Africanii sunt suspectati si la ultimul meci din grupa, cel cu Brazilia, insa antrenorul Camerunului, Volker Finke, a declarat ca nu se pune problema ca echipa sa sa joace in meciuri necurate.

O replica dura a venit si din partea lui Felipe Scolari, antrenorul Braziliei. "Aceasta acuzatie ii jigneste pe cei din Camerun. Sunt deja echipe eliminate, ca Spania si Anglia, ele sunt suspectate de blat in ultima etapa?", a spus acesta.

Modifică setările cookies