Victor Piturca Cupa Mondiala Olanda CM 2014

Piti is not impressed! "Cum a jucat Olanda la acest turneu? Foarte URAT, cu 5 fundasi!" 

Selectionerul nu e impresionat de jocul prestat de echipa lui Van Gaal la turneul final din Brazilia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iulie 2014, 07:40
Data actualizarii: Joi 10 Iulie 2014, 07:38

"Ce joc a imprimat Van Gaal la acest turneu final? Foarte urat, cu cinci fundasi... in momentul cand joci cu trei fundasi centrali... Sigur, pe contraatac, cand il ai pe Robben, pleci pe contraatac.

Olanda e spectaculoasa daca are spatii. Dar daca nu... Nu mai e echipa Olandei cea care pasa foarte rapid, avea o circulatie foarte buna. Numai cand a fost cu cutitul la os a jucat asa cum o stiam. Si Olanda si Argentina, cand au pierdut mingea, s-au retras in propria jumatate si s-au aparat pozitional", spune Piturca.

"Macar am reusit si eu o mare performanta, cand am terminat in fata Olandei in rest, m-au batut pe unde m-au prins!",
a mai spus selectionerul.

Piturca spune ca o infrangere ca cea suferita de Brazilia in fata Olandei e cea mai mare temere a oricarui antrenor si ca se teme pentru un asemene rezultat atunci cand Romania intalneste o echipa mare din Europa.

"Am ramas surprins ca echipa Braziliei a cazut din toate punctele de vedere dupa golul 2. Vorbim de marcaj, de organizare… nu mai exista nimic. Iar Germania este ca un rechin, te devoreaza! Germania joaca perfect.

Ma asteptam la alta reactie din partea jucatorilor brazilieni. Daca Germania juca la turatie macar de 80% in repriza a doua, mai marca 4 goluri fara nicio problema.

E un moment pe care eu, la echipa nationala, cand joc cu echipe valoroase, il gandesc. Am luat si eu in calcul de multe ori. Imi aduc aminte, cand am avut meci in Portugalia si au jucat vreo 4 jucatori care erau la tineret… Sigur ca te gandesti. Cand joci cu Olanda, cu Franta, sigur ca te gandesti si la un astfel de rezultat", a incheiat selectionerul. 

Modifică setările cookies