O noua tragedie loveste Brazilia! Un muncitor a murit pe stadionul pe care va debuta Cupa Mondiala! Vezi ce s-a intamplat

Autor: Sport.ro
Duminica 30 Martie 2014, 12:08

	O noua tragedie loveste Brazilia! Un muncitor a murit pe stadionul pe care va debuta Cupa Mondiala! Vezi ce s-a intamplat

► HIGH, Olanda! Meciul care decide titlu se vede la Sport.ro! Duminica, 15.30: Ajax - Twente!

Brazilia este zguduita de o noua tragedie, chiar inaintea inceperii Campionatului Mondial.

Un muncitor a murit dupa ce a cazut, sambata seara, de la o inaltime de peste opt metri, la stadionul din Sao Paulo, care va gazdui chiar meciul de deschidere al Cupei Mondiale, pe 12 iunie. Fabio Hamilton da Cruz a cazut de pe structura unei tribune temporare din sectorul de sud al stadionului. El a fost transportat de urgenta la spital, dar a decedat din cauza ranilor foarte grave.

Este al treilea deces in Brazilia, in timpul lucrarilor la constructia stadionului din Sao Paulo. Pe langa cei din Sao Paulo, au mai murit patru lucratori la Manaus si unul in Brasilia.

Brazilienii dau vina pe FIFA, forul mondial avertizandu-i sa accelereze procesul de terminare al arenelor pe care va avea loc Cupa Mondiala. "Din aceasta cauza neglijenta este mult mai mare si apar astfel de accidente", a declarat unul dintre muncitori.

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies