CM 2014

GENIAL! A facut o promisiune dupa ce Brazilia a luat CM '94! Dupa 20 de ani traieste doar in galben si verde! VIDEO

Un om trecut de varsta a doua este cel mai excentric fan din lume.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 15:53
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 16:02

Brazilianul Nelson Paviotto este cel mai impatimit fan al Braziliei la acest campionat mondial. El si-a decorat casa in verde si galben inca din urma cu 20 de ani, cand Brazilia a castigat CM 1994, dupa finala cu Italia.

POVESTEA

Totul a inceput pe 17 iulie 1994, in ziua finalei CM. Inainte de Brazilia  - Italia, avocatul Paviotto a promis ca daca Brazilia va lua titlul Mondial, el isi va schimba viata in verde si galben. Ratarea lui Roberto Baggio de la loviturile de departajare a facut ca Romario & Co. sa iasa campioni mondiali, iar avocatul si-a respectat cuvantul dat inaintea finalei mondialului american.

"Am facut o promisiune in trecut: daca Brazilia ia Campionatul Mondial, atunci ma voi imbraca pentru tot restul vietii mele in galben si verde. Am decis ca voi manca doar mancare galbena sau verde, imi voi vopsi casa, o voi decora, imi voi vopsi masina si voi canta imnul national. Asa ca m-am tinut de promisiune.

Mi se pare ca reprezint Brazilia, sunt mandru de tara mea. Sunt ca un steag national are merge pe strada si reprezint pe toata lumea de rand care traieste in Brazilia. Construiesc o imagine a patriotismului, a civilizatiei, totul pentru o tara mai buna. Abia astept ca Brazilia sa iasa din nou Campioana Mondiala, sper ca inima mea va rezista unei asa imense bucurii", spune avocatul Nelson Paviotto in materialul filmat de FIFA.

VIDEO AICI

Sotia lui spune ca face asta de 20 de ani, iar in ultima perioada este o obisnuinta si pentru ea sa-i faca pe plac sotului.

Brazilia a castigat Campionatul Mondial din 1994 dupa o pauza de 24 de ani. Ultima data cand 'Seleção' a iesit cea mai buna din lume a fost in urma cu 12 ani, la CM din 2002.

Modifică setările cookies