CM 2014

FOTO CUTREMURATOR! Neymar a cedat nervos! Cu dureri, a cazut in genunchi si a plans ca un copil! Imaginile nevazute la TV

O tara intreaga a investit miliarde de euro intr-un turneu final, iar acum totul atarna pe umerii lui Neymar ca trofeul sa ajunga in mainile Braziliei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Iunie 2014, 10:35
Data actualizarii: Duminica 29 Iunie 2014, 10:38

Marcator a 4 goluri in 4 meciuri la Mondial, Neymar este departe de forma la care toata lumea se asteapta de la el. Brazilia joaca ezitant, fara creativitate, fara explozie si fara sa confirme. Pana acum a castigat, dar ultimul meci a fost la limita.

In minutul 120 al meciului cu Chile, Julio Cesar a fost spectator la sutul care a izbit bara. Daca intra, Chile era acum in sferturi, iar Brazilia traia o drama fara precedent. Neymar s-a accidentat la inceputul meciului, dar la faza urmatoare dupa bara, cand a fortat, a acuzat dureri mari la coapsa. Asta nu l-a oprit insa sa bata penaltyul decisiv al Braziliei.

La finalul meciului, starul Braziliei a cedat nervos. Cu durei la coapsa si cu o presiune uriasa pe umerii sai, Neymar a cazut in genunchi si a inceut sa planga. Acesta a fost luat in brate de David Luiz, care a incercat sa-l imbarbateze. Mai tarziu, si Scolari l-a luat pe Neymar, ambii fiind surprinsi de fotografi in timp ce plangeau de fericire, dar si epuizati de un meci infernal.

Dupa partida, Scolari a confirmat accidentarea lui Neymar, declarand la conferinta de presa: "Neymar s-a accidentat la coapsa dreapta la inceputul meciului la un duel dur cu Aranguiz. Trebuie sa vedem exact ce are, dar avem patru-cinci zile la dispozitie pentru a ne asigura ca poate juca"

Scolari a mai declarat dupa meci: "A fost o greseala de arbitraj la golul lui Hulk si nu este normal la un asemenea nivel. Au fost greseli, multe semne de intrebare care vin si de la arbitri, putin reticenti cu Brazilia. Daca este o lovitura este o lovitura, daca este gol, este gol. Chile a fost un adversar foarte dificil, cu un bun sistem tactic si jucatori buni. A fost un meci atat de echilibrat ca a trebuit sa se ajunga la lovituri de departajare"

Modifică setările cookies