CM 2014

Eto'o il face PRAF pe Mourinho: "Nu conteaza ce a zis acea MARIONETA despre varsta mea!" Atacul varfului din Camerun

Vezi ce a spus Eto'o despre Mourinho.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 13:03
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 13:07

Atacantul echipei Chelsea Londra, Samuel Eto'o, care in urma cu o saptamana l-a catalogat drept "clovn" pe Jose Mourinho, dupa ce portughezul s-a indoit de varsta sa, l-a numit pe tehnician "marioneta", intr-un interviu pentru site-ul Confederatiei Africane de Fotbal (CAF).

Intrebat ce relatie are cu Jose Mourinho, care a mentionat in urma cu ceva timp ca Eto'o este in vârsta, fotbalistul camerunez a raspuns:

"Contrar celor spuse de o marioneta despre varsta mea, inca sunt in forma. La 33 de ani ma simt foarte bine. Am demonstrat ca pot juca mai bine decât cei mai tineri. si as mai vrea sa spun ca nu voi pleca in SUA sau in Orientul Mijlociu. Voi continua sa joc la nivel inalt. Voi continua sa joc in Liga Campionilor. Relatia mea cu aceasta competitie este departe de a se fi terminat. Nu va voi spune unde voi juca, dar voi fi la cel mai inalt nivel. Am 33 de ani si mai am de jucat la doua turnee de Cupa Mondiala. Alti fotbalisti au jucat pâna la 41 de ani. Deci pot continua".


La 15 mai, Samuel Eto'o, aflat la final de contract cu Chelsea, l-a catalogat drept clovn pe Jose Mourinho, dupa ce portughezul a fost surprins de camera de filmare a unei televiziuni franceze in momentul in care spunea: "Eto'o are 32 de ani sau 35, cine stie?".

L-a ironizat pe Mourinho dupa ce a dat gol


Desi initial Eto'o a râs de aceasta afirmatie a lui Mourinho, imitând mersul unui om batrân dupa ce a inscris un gol impotriva echipei Manchester United in luna ianuarie, ulterior camerunezul si-a schimbat atitudinea. "Am 33 de ani si nu trebuie sa credeti altceva pentru ca un clovn m-a facut batrân. si puteti observa ca batrânul a fost mai bun decât tinerii", a spus Eto'o saptamâna trecuta.

Reprezentativa Camerunului face parte din grupa A a Cupei Mondiale, unde va intâlni echipele Braziliei, Croatiei si Mexicului.

Modifică setările cookies