CM 2014

Coincidenta incredibila! Ce s-a intamplat cu jucatorii care au luat parte la reclama Nike, lansata inainte de Mondial! VIDEO

Toti cei 8 jucatori au avut un ghinion fantastic.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iulie 2014, 17:34
Data actualizarii: Joi 10 Iulie 2014, 17:39

Nike a facut una dintre cele mai tari reclame din toate timpurile, inainte de Cupa Mondiala. Acestia au creat un desen animat in care cele mai tari vedete aflate sub contract cu celebra firma din USA, au fost puse in aceeasi echipa, o echipa ce avea sa redea fotbalul omenirii cucerite de niste clone.

Din pacate, reclama se pare ca le-a purtat ghinion jucatorilor. Toti cei 8 au avut un turneu final dezastruos.

David Luiz a luat parte la umilinta istorica, 1-7 cu Germania, meci la care Neymar nici nu a participat, accidentandu-se destul de grav la coloana.

Iniesta si Rooney au iesit inca din faza grupelor, la fel ca si Ronaldo, care a avut mai multe coafuri decat goluri la Mondial. Mai mult Ibrahimovici si Ribery nici nu au ajuns in Brazilia. Primul nu s-a calificat cu Suedia in timp ce francezul s-a accidentat inainte de startul competitiei.

Singurul care a terminat intr-o nota oarecum pozitiva este Howard, portarul american fiind considerat un "erou" la el acasa, insa USA a parasit competitia imediat dupa faza grupelor.

Modifică setările cookies