CM 2014

Cillessen a EXPLODAT dupa ce a fost scos de pe teren inainte de 11m! VIDEO - Imaginile nevazute la TV cu reactia portarului

Reactia lui Cillessen arata frustrarea portarului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Iulie 2014, 18:18
Data actualizarii: Duminica 06 Iulie 2014, 21:12

Van Gaal a fost laudat dupa decizia acestuia de a-l inlocui pe Cillessen cu Krul, cu doar cateva secunde inainte de finalul meciului. Calificarea Olandei, dupa 2 lovituri de departajare aparata de Krul, a parut ca a sters cu buretele supararea lui Cillessen, insa imaginile vorbesc de la sine.

Portarul olandez suteaza intr-o sticla cu apa aflata langa banca de rezerve, imediat dupa ce este schimbat iar apoi se aseaza suparat pe banca. "Nu mi-ai zis nimic", a fost singura reactie a lui Cillessen dupa meci.

Van Gaal a explicat de ce a facut acest gest extrem: "Antrenorul decide cine joaca si cine intra pe teren. Nu le-am zis nimic inainte de meci, nu am vorbit cu Cillessen. Fiecare portar are calitatile lui si am simtit ca Krul este mai inalt si are un palmares mai bun la aparat 11m si, per total, este mai pregatit. Din fericire mi-a iesit, altfel ar fi fost o decizie gresita", a explicat Van Gaal, citat de O Jogo.

Krul a aparat 2 din ultimele 20 de penalty-uri care au fost executate impotriva sa, pana inainte de meciul cu aseara.

CLICK AICI pentru reactia lui Cillessen

Modifică setările cookies