CM 2014

CALCULELE pentru evitarea dezastrului! Spaniolii au stat toata noaptea sa se gandeasca la SALVARE! Ce au de facut in 180 de minute

Doua meciuri, 180 de minute. Atat mai are Spania care spera la locul doi intr-o grupa pe care Olanda pare ca o va castiga autoritar.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Iunie 2014, 17:14
Data actualizarii: Sambata 14 Iunie 2014, 17:27

Campioni Mondiali la zi, spaniolii s-au facut de ras cu Olanda. Chiar daca nu au jucat atat de rau precum o arata scorul, 1-5, trebuie spus ca batavii au avut cel putin o viteza in plus fata de iberici.

CALCULELE

Toti cei care s-au uitat la meci au spus clar ca daca se mai juca putin, atunci cu siguranta Olanda ar mai fi inscris, si nu doar un singur gol! Reeditarea finalei de la CM 2010, cand Spania a castigat in fata Olandei, chiar in prelungiri, au sporit furia cu care Van Persie, Robben sau Blind au muscat din Casillas & Co.

Asa ca, dupa meci, presa din Spania s-a aratat socata de maniera in care a pierdut nationala iberica. Un scor greu, un moment dupa care Spania trebuie sa-si revina, daca vrea sa se califice din grupa.

Cum Chile a castigat autoritar cu Australia, ca joc, iar ca scor a fost 3-1, e simplu de observat ca lupta pentru locul doi se va da intre cele doua. Alexis/Vidal/Valdivia pe de o parte, iar tiki-taka de cealalta.

Cu orgoliul ranit, presa din Spania s-a apucat de calcule: pentru ca Spania sa se califice, ii trebuie o victorie cu Chile, cu doua goluri diferenta, iar pe Australia sa o sulbere cu minim 4-0.

FIFA spune ca diferenta intre clasatele dintr-o grupa se va face ca puncte, apoi ca golaveraj general. Daca Olanda si Chile fac un egal, ambele vor avea cate 4 puncte, iar Spania, castigand cu Australia, face 3. Asta inseamna ca singura sansa a ibericilor e sa bata si Chile.

Ordinea meciurilor e asa:

- 18 iunie, ora 19.00: Australia - Olanda
- 18 iunie, ora 22.00: Spania - Chile
- 23 iunie, ora 19.00: Australia - Spania si Olanda - Chile

Modifică setările cookies