Avertisment teribil inainte de Cupa Mondiala! Unul dintre sefii Al Qaeda le-a cerut teroristilor sa dezlantuie "Iadul pe Pamant"

Avertisment teribil inainte de Cupa Mondiala! Unul dintre sefii Al Qaeda le-a cerut teroristilor sa dezlantuie "Iadul pe Pamant"

► Amsterdamul petrece! Heracles - Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro! HIGH, OLANDA!

Momente delicate cu cateva saptamani inaintea inceperii Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia. Seful Al Qaeda, Ayman al-Zawahiri a facut un anunt infricosator! Acesta le cere teroristilor pe care ii are sub comanda si in general tuturor musulmanilor, sa rapeasca "Vestici", si in special americani.

Scopul teroristilor este de a-i da pe acestia la schimb cu lideri musulmani aflati deja in puscarie, incluzand un cleric egiptean, orb, care a fost incarcerat in 1995 pentru complt impotriva USA. Egipteanul a fost arestat imediat dupa Cupa Mondiala din USA, in 1994, acesta intrand in tara in perioada in care granitele americanilor erau deschise pentru suporterii veniti sa asiste la spectacolul fotbalistic.

Brazilienii, amenintati si de bandele criminale - Mesajul lui al-Zawahiri trage un semnal de alarma inainte de Cupa Mondiala din Brazilia, acolo unde fortele de ordine dar si mai multe servicii secrete au luat masuri speciale de siguranta pentru ca nu avea loc un atentat terorist, evenimentele sportive de amploare fiind tinta preferata a teroristilor.

Cupa Mondiala si Olimpiada, tintele teroristilor - Amenintarea teroristilor se adauga astfel la amenintarile facute de gruparile violente din Brazilia, care au anuntat autoritatile ca vor avea loc manifestari sangaroase daca liderii lor nu sunt eliberati din puscarie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies