CM 2014

5 jucatori dispar, 3 oameni se bat pe postul de selectioner, 3 super pusti adusi de urgenta! Cum se transforma Spania dupa Mondial

Spania trebuie sa ia masuri de urgenta, dupa eliminarea de la mondialul din Brazilia, dupa doua meciuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 15:14
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 15:17

Catalanii de la Sport.es scriu care sunt mutarile imediate pe care nationala Spaniei le pregateste, pentru a trece rapid peste acest soc de la mondial.

5 jucatori pleaca

Varsta inaintata si forma extrem de slaba de la acest turneu final reprezinta pentru 5 jucatori ai Spaniei finalul la prima reprezentativa.

Sport.es scrie astazi ca Iker Casillas, Xabi Alonso, Xavi, Villa si Torres isi petrec ultimele momente la nationala, urmand ca de la intoarcerea acasa sa-si anunte retragerea.

Cei 5 au fost pana in prezent oameni de baza ai nationalei, insa pentru fiecare dintre ei forma din ultimul an nu a fost cea dorita.

3 nume in locul lui Del Bosque

"Nu vreau sa vorbesc despre viitorul meu acum", declara Del Bosque dupa infrangerea Spaniei cu Chile, meciul care a consemnat eliminarea dublei campiaone Europene si fostei campioane Mondiale de la CM 2014.

Del Bosque nu va ramane la nationala dupa acest mondial, urmand ca in locul sau Federatia sa aleaga intre trei oameni.

Benitez, Quique Sanchez Flores si Michel sunt cei trei antrenori din care Federatia Spaniola va alege un urmas pe banca.

3 pusti minune asteptati sa explodeze

Schimbul de generatii de la nationala va incepe cu trei nume, scrie Sport.es. Este vorba despre cei mai talentati jucatori de la reprezentativa U21.

Thiago Alcantara, Deulofeu si Jese sunt numele de la care fotbalul din Spania asteapta acum renasterea unei noi echipe uriase.

Modifică setările cookies