CM 2010

Ce poveste! Un jucator a avut datorii de 1 mil euro si a pierdut 1.7 mil euro la pariuri! Acum vrea la Mondial!  

Poate ca numele lui nu spune prea multe, dar povestea lui este cu adevarat socanta.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Februarie 2010, 14:27
Data actualizarii: Duminica 14 Februarie 2010, 14:46

Matthew Etherington are 28 de ani, joaca pe banda stanga si din 2009 e la Stoke in Premier League.

Fost jucator la Tottenham intre 2000 si 2003, insa cu doar 45 de meciuri jucate, si-a incercat norocul la West Ham din 2003, unde a jucat 165 de meciuri in 6 ani, marcand 16 goluri. In perioada junioratului a prins chiar si 3 selectii la nationala U21 a Angliei.

Insa ceva s-a intamplat cu el in momentul in care a ajuns la West Ham.

Lumea pariurilor i-a furat mintile si a ajuns sa aiba datorii de aproape 1 milion de euro. Intr-un timp chiar s-a internat la clinica sportiva a lui Tony Adams, legenda lui Arsenal.

Matthew Etherington a vorbit astazi pentru DailyMail despre boala pariurilor care l-a facut intr-un moment sa piarda 1.7 milioane de euro, o suma fabuloasa.

"Am ajuns in punctul in care nu mai conta cat pierdeam... nu ma mai interesa", spune el in Daily Mail.

Mijlocasul ajunsese chiar sa joace carti in autocarul lui West Ham, in timpul deplasarilor, pierzand intr-o dupamiaza suma de 20 de mii de lire sterline.

"Nu e un lucru bun, dar multi dintre noi faceau asta... Multi habar nu aveau ce sume ajunsesem sa pariez si ce datorii aveam."

Jucatorul spune insa ca si-a revenit, iar Daily Mail chiar noteaza ca este in cartile pentru lotul mare al Angliei care va participa la campionatul mondial.

"Pentru un drogat sau un alcoolic, poti sa-i spui cuiva ca nu te simti bine, daca nu te poti concentra pe teren... insa ca dependent de pariuri, nu poti sa spui asta", mai marturiseste jucatorul.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies